Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

I have been training!

 

Pitkälti Buzzadorin houkuttelemana saavuin postailemaan teille ja päivittelemään MeiränMajan kuulumisia!

Ihan hienoista hienoin vuosi neljännes ei ole takana, lapset on sairastelleet paljon, perus virus- ja bakteeritauteja, kirjo on kattava!

Kodin elektroniikka on hajoillut autosta televisioon, tällä hetkellä ostoslistalla on uusi astianpesukone.

Mutta mitäs pienistä! Sen sijaan ensimmäiseen vuosineljännekseen mahtuu jotain tosi upeetakin! Sain itseäni vihdoin ja viimein niskasta kiinni, tein ruokavalio remontin ja aloitin kuntokuurin. Liityin tammikuussa FitFarmin nettivalmennusryhmään, ensin superdieettiin, sitten superdieetti extraan ja huomenna starttaa endurance. Takana on siis 13 viikkoa tavoitteellista laihdutusta ja kunnonkohotusta, edessä ainakin 10 viikkoa samankaltaista puuhaa.

Tavoitteita on saavutettu, vaatekoko 44 on vaihtunut kokoon 40, kiloja on tippunut yhteenä 17 ja lihasta tullut roppakaupalla tilalle. Henkilökohtaiseen tavoitteeseeni on matkaa 6 kiloa, toivoisin olevani finaalissa toukokuun loppuun mennessä. Aika hurjaa sinänsä, että alunperin asetin tavoitteeksi olla 23 kg kevyempi 2015 toukokuun lopussa, nyt näyttää siltä, että tulos saavutetaan vuotta lyhyemmässä ajassa!

 

IMG_0245[1]

Internetissä surffailun sijaan, illat on menneet lenkkeilyssä ja punttien nostelussa. Työssä käyvänä kahden pienen lapsen äitinä en ole onnistunut repimään vapaata aikaa kuntosalilla käymiseen, mutta onneksi valmennusohjelmissa on ollut mukana myös hyvät kotitreenaus ohjeet.

Yksi iso muutos oli työpaikkaruokalan vaihtaminen eväskassiin. Ikäväkseni jouduin nimittäin toteamaan, että parhaalla soveltamisellakaan ei lounaslinjaston ruokavaihtoehdot muokkaantuneet dieettiin sopiviksi. Olen ollut tiukka, monen mielestä naurettavankin neuroottinen, ruokavalioni suhteen, mutta ehkä siitä on ollut hyötynsä.

Yksi hyvä välipala vaihtoehto on olleet proteiinipatukat. Niitä ei tarvi säilyttää kylmässä ja ne kulkevat kätevästi mukana missä tahansa. Niitä on helppo jemmata vaikka pukukaappiin. Ainut ongelma on, että ne on ihan helkutin pahan makuisia!

Buzzadorin kautta tuli kuitenkin tarjous tutustua Teho Sport patukoihin, täysin uusi tuttavuus minulle, joka olin maistellut lähinnä Fastin ja Naturdietin pötköjä.

Yllätyksekseni ainakin tämä Tehon suklaan makuinen proteiinipatukka on ihan syötävän makuinen, Ei läheskään niin kuiva kuin kilpailijansa ja oikeasti ihan suklaan (joskin halvan sellaisen) makuinen.

Jos näitä vertaa esimerkiksi Fastin Naturally High Protein- patukoihin, on näissä hieman enemmän rasvaa, ja toisaalta hieman vähemmän hiilihydraatteja. Sokereita on kuitenkin Tehon patukoissa kirkkaasti vähemmän, mikä on loistojuttu!

IMG_0246[1]

Kannattaa käydä TehoSportin sivuilla tutustumassa valikoimaan, heiltä löytyy monipuolisesti tuotteita urheilu- ja palautusjuomiksi ja patukoita energia ja proteiini lataukseen. Itse aion seuraavaksi tehdä tuttavuutta maitopohjaisiin palautusjuomiin.

TehoSportin takanahan on muuten meille kaikille tuttu Olvi, itsellä ison firman nimi taustalla herättää tiettyä luotettavuuden tuntua.

 

Ja jos jollekulle on buzzadorina toimiminen uusi juttu, niin mainittakoon vielä, että toimiessani buzzadorina saan testattavakseni erilaisia tuotteita tai palveluita, joista kerron käyttökokemuksia ystävilleni tai sosiaalisessa mediassa, näitäkin patukoita olen roudannut saman henkisille työkavereille maisteltavaksi. Buzzadoriksi voi ryhtyä kuka tahansa ja kampanjoihin osallistuminen on täysin vapaaehtoista.

 

Näin tällä erää. Saattaapa olla, että palailen kirjoittelemaan lisää näistä kuntoilu jutuista lähi aikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti