Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

Keitä ne olikaan?!?

Täältä löytyy pähkinän kuoressa Meirän Majan asukkaat!


Kotiäiti
26-vuotias (Hyikauhiaa!) väliaikaiskotiäiti, ei ole vielä päättänyt käykö töissä äitiyslomien välillä ja äitiyslomilla töiden välissä. Tällä hetkellä tarkoitus on lomailla vuoden 2013 elokuulle ja sitten viettää taas ainakin pari vuotta työelämässä? Josko sitten vielä ajattelisi yhtä äitiyslomaa?
Ensimmäiseen omaan kotiin pääsi muuttamaan kuluvan vuoden maaliskuussa ja vaikka kyseessä onkin vain pieni rivitalo asunto 3h+keittiö niin rempattavaa ja sisustettavaa on riittänyt ja riittää edelleenkin, samalla on kuitenkin jo hyvä haaveilla seuraavasta, isommasta ja paremmasta, kenties omin käsin rakennetusta.
Harrastukset on jääneet vähemmälle, enimmäkseen tulee harrastettua haaveilua harrastamisesta!
Tilaisuuden tullen livahtaa ratsastamaan tai lenkille, syksymmällä alkaa harjoitella tanssimista tangon kanssa!
Aamuvarhaisella tuijottaa edellis illan tv-sarjoja tai uppoutuu hyvän kirjan uumeniin.

Uraputki-isä
27-vuotias menevä isä, viettää aikaa tällä hetkellä enemmän töissä kuin kotona, olisko ne niitä ruuhakvuosia?
Opiskelee töiden lomassa insinööriksi, toista ja toivottavasti viimeistä kertaa! Harrastaa kaikennäköistä kuntoilua, elokuvia ja tottakai näin syksyn tullen metsästystä. Tuleepa vuoden mittaan kierrettyä muutamat ampumakisatkin.

Blogilapsi Aamu
2009 syntynyt esikoinen, ihana ja aurinkoinen ilopilleri, joka ei arkaile käyttää äänijänteitään ilmaistakseen pettymyksensä! Seikkailee blogimaailmassa nimellä Aamu, vaikka tosielämässä vastaa aivan toisenlaiseen kutsuun.

Blogilapsi Onni
Uuden uutukainen Onni-poika syntyi kesällä 2012 ja ilahduttaa koko perhettä aurinkoisilla hymyillään. Rauhallisen ja kärsivällisen oloinen pikkumies saa seikkailla äidin tarinoissa Onni nimellä ja säilyttää uunituoreen nimensä tosielämän tarkoituksiin.

Kissi
Ja onhan meillä tietenkin Kissi, 6-vuotias kollikissa, jonka edesottamuksissa riittää raportoitavaa niissäkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti