Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Kiitos ja näkemiin

 

Kiitos kaikille, jotka vietitte kanssani kotiäiti-vuotta. Tässä kävi juuri kuten pelkäsinkin ja töihin paluun myötä, työt, perhe ja harrastukset vievät ajan niin tehokkaasti, etten ehdi blogia päivittämään.

Kun reilu vuosi sitten aloitin blogin kirjoittamisen, olin hyvin epäileväinen. Kuka sitä lukisi? Mistä kirjoittaisin? Lukijoita löytyi kuitenkin yllättävänkin paljon, 26 ihmisen lukijapaneeli on 10 kertaa enemmän kuin koskaan odotin, kirjoitettavaakin olisi jonoksi asti, kunhan vaan löytyisi kirjoitusaikaa.

Tulen jatkossakin lueskelemaan säänöllisesti teidän muiden blogeja, kommentoimaankin ajan salliessa, oma blogini kuitenkin hiljenee.

Syksyn kulusta kerrottakoon kuitenkin sen verran, että hoidossa sujuu ihan mukavasti, hieman erimielisyyksiä tietyistä toimintatavoista, mutta toivottavasti niistäkin päästään eteenpäin.

Töissä pahin stressi ja kiire on takanapäin, uutta vaihetta odotellessa. Itse palasin viime viikolla hevosen selkään muutaman vuoden tauon jälkeen ja tarkoitus on elvyttää vanha harrastus henkiin ainakin jollakin tasolla ja tahdilla.

Katsotaan uudelleen, jos jossakin elämänvaiheessa tulisi uusi tilaisuus bloggaamiselle, olen kuitenkin niin kaikki tai ei mitään-tyyppinen ihminen, että pari kertaa viikossa postailu tahtiin en ryhdy.

Mukavaa syksyn jatkoa kaikille lukijoille, kiitos, kun olette olleet mukana!

 

syssy 011

8 kommenttia:

 1. Eeeeiiii!

  Kiitos kuitenkin kivasta blogista. Ymmärrän kyllä hyvin päätöksesi. Itselläni on kausia, ettei kertakaikkiaan löydy kunnollista aikaa blogille, vaikka kuinka haluaisi. Postausideoita syntyy, mutta tietokoneen ääreen istuessa illalla, takki onkin ihan tyhjä :D

  Tsemppiä arkeen ja heppaharrastuksen elvyttämiseen!

  VastaaPoista
 2. <3 Höh. Ikävä tulee, mutta ymmärrän kyllä päätöksen aika hyvin - ja ihan oikein suoritettua priorisointia siinä mielessä.
  Ehkä joskus koittaa comebackin aika.

  VastaaPoista
 3. Harmi, pidin blogistasi! Mutta tsemppiä arkeen ja kenties et osaakaan pysyä enää poissa. ;)

  VastaaPoista
 4. Onpa harmi, mutta ymmärrän kyllä! Toivottavasti et kokonaan katoa blogi-maailmasta kuitenkaan! :) Kivaa syksyä ja onnea harrastuksen uudelleen-elvytykseen!

  VastaaPoista
 5. Tässä työ-koti-arjessa aikaa blogille ei tosiaan tahdo oikein löytyä joten ymmärrän päätöksesi! Toivottavasti sinua nähdään kuitenkin vielä muiden blogien kommenttilaatikoissa! Oikein mukavaa syksyä teidän porukalle! :)

  VastaaPoista
 6. Olen niin viihtynyt blogisi parissa, mutta ymmärrän TÄYSIN. Tulee ikävä! Kaikkea hyvää ja nähdään kommenteissa. -saa nähdä jaksanko itse jatkaa postailua myöskään...

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille ihanista kommenteistanne!
  Pidin aivan tarkoituksella pienen tauon, kommentienne lukeminen tuoreeltaan olisis varmaan saanut pyörtämään päätöksen <3
  Mutta vaikka niin paljon olisi postattavaa, jaettavaa ja kerrottavaa, niin toistaiseksi pysyn näillä linjoin.
  Mutta kuka sitä tosiaan tietää...

  VastaaPoista