Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

perjantai 29. elokuuta 2014

Oudon onnellinen!

Meillä ei ole ollut niitä helpoimpia vuosia, matkan varrelle on kertnyt autojen hajoilemisia, lasten sairasteluja, läheisten sairasteluja, ongelmia naapurustossa, vaikeuksia asunnon kanssa ja roppakaupalla kaikkea pientä tihkaisevaa ja tympeää.

Samalla huomaan nauttivani entistä enemmän niistä pienistä asioista, lasten uusista taidoista, hurisevasta kissasta jalkojen alla (joo, luit oikein.), niiden pienten asioiden toteuttamisista, joihin nykyisillä resursseilla pystyy, perheestä ja ystävistä, harrastamisesta.

Samalla maailmalta kantautuu pelkkiä synkkiä uutisia, lentokoneet ei pysy taivaalla synkkä naapurimaa uhittelee joka suuntaan, pedofiilit pyörii vapaalla jalalla. Iltapäivälehtiä ei tee mieli edes lukea. Ja samaan aikaan niistä omista hyvistä jutuista haluaa pitää entistä tiukemmin kiinni, elää hetkessä, elää nyt, kun se on mahdollista!

IMG_0533[1]IMG_0499[1]IMG_0475[1]IMG_9800IMG_0385

4 kommenttia:

 1. Arjen pienistä asioista iloitseminen on joskus vaikeaa, vaikka se on maailman tärkeintä. Hienoa, että hankaluuksien lomassa loistaa myös onnen hetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja helposti ne arjen hyvät asiat jää kokonaan huomaamatta. Tämän päivän ei niin pieni onnen aihe oli Aamun todellinen taiturointi näytös ilman apupyöriä :)

   Poista
 2. Tiedätkö, ihan sama juttu! Alkuvuosi oli uuvuttava, mutta ehkä just siksi niihin ihaniin pikkujuttuihin takertuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ensin vaan tuli jäätyä tuijottamaan niitä huonoja, ennenkö oivalsi, mitä hyvää on!

   Poista