Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

tiistai 30. huhtikuuta 2013

Ihan liikaa varastoa?!?

Löysimpäs vain käyttökohteen alekoodille, jonka bongasin muuten kaksplussasta, enkä vauvasta, kuten aiemmin väitin.

Katselin jo aiemmin Aamulle välikausihousuja syksyksi. Nyt käytössä olevat 98 cm housut saattaisivat mennä koon puolesta vielä syksyllä, mutta on ne niin monta lasta palvelleet, että eiköhän käyttöikä tule kevään mittaan täyteen!

Reimatec Lauha vk-housuja katselin outletistä jo silloin pari viikkoa sitten, mutta en mukamas löytänyt oikeaa kokoa. Tiedä häntä katselinko tai ajattelinko jotenkin väärin, mutta nyt siellä oli 104 cm housuja yhdet mustat jäljellä. Vallan mukavaan hintaan lähtivät tuon alekoodin turvin meille.

Ruskeina ja violetteina niitä vielä jäi, jos joku muu haluaa viime tipassa hyödyntää alekoodin!

pimg_16096_productpimg_20246_product

Samalla muistui mieleen, että en vieläkään ollut vastannut s.postiin, jonka Reimalta sain jätettyäni palautetta uusista materiaaleista… Niinpä tein pienen tutkimusmatkan meidän Reima varastoon.

IMG_8116[1]

IMG_8117[1]

Tämän hetkinen varasto näyttää tältä, tuosta puuttuu fleecet, sadevaatteet yms. Vuosien varrella on myös useampi setti päätynyt kirpparille tai sukulaisiin.

Näistä osa on käytössä nyt, osa on ensi syksyksi/talveksi, osa hieman pidemmässä säilössä Aamun perintönä Onnille. Aika iso osa näistä päätynee syksyllä myyntiin, Onnin omia en viitsi pieneksi käytyä säästää ja Aamultakin jää pieneksi niin tyttömäisiä, ettei niistä Onnille ole.

Mutta en mä mikään fanaattisen merkki uskollinen ole, viime talven Ticket kokeilu oli positiivinen, tällä hetkellä houkuttelee Po.p.in ja Kappahlin välikausi ja parhaillaankin käytössä on mm. Lassieta ja ColourKidsiä, Lindexiä.

 

Paljastaiskos joku muu varastojaan, tiedän, että teillä on kätköjä!

2 kommenttia:

 1. Meillä on koirakuosia menossa kirpulle,varastoon jäi koirakuosia vielä takki ja tota ruutu" kuoosia on talveks haalari.haamu"/örkki takkia en raski laittaa kirpulle kun se oli pojan lempparitakki.säästän muistoks:)yhdet toppahousutkin menee kippulle,olen pettynytr reiman toppahousuihin, ens vuonna joku muu merkki

  VastaaPoista
 2. Mä luulen kanssa, että tuo babymallin koirahaalari lähtee syksyllä kirpparille.
  Valitettavasti munkin korviin on kantautunut paljon huonoja kokemuksia Reiman laadusta ja omallakin kohdalla on huomattu aiempaa huonnompaa kestoa. Tuntuu,että vanhat mallit kestävät paljon paremmin.

  Toisaalta, pakkohan sitä tuotekehitystä on tehdä ja kaikkea kokeilla, toivottavasti ihmiset vain ovat aktiivisia palautteen suhteen ja Reimalla palataan nopeasti kestävempiin materiaaleihin.

  Ja mua huolestuttaa just tuo ruutukuosi, se ei tunnu yhtään kestävältä käteen!

  VastaaPoista