Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Polkupyöräillen

Uusi viikko uudet kujeet.

Tämä viikko hurahtaa Aamun synttärijuhlien järkkäilyssä, ohjelmassa askartelua, leivontaa ja siivousta. Niin ja lahjan/lahjojen hankintaa ja paketointia.

Tänään avattiin pyöräilysesonki, kun käytiin aamupäivästä kävelyllä. Kypäränä toimii Carreran laskettelukypärä, joka on hoitanut meillä ns. talvilaji kypärän virkaa. Eihän tuo paras mahdollinen ole, ja kaamean raskaskin, mutta vanha on ihan liian pieni ja kukaan ei muistanut talven aikana hankkia uutta. Synttärilahjaksi siis?

IMG_7631[1]

IMG_7624[1]

Onnikin pääsi mukaan, tällä kertaa vaunuissa. Myös Onnille on hankinta listalla pyöräilykypärä niin kevään tullen päästään koko perheellä pyöräilemään!

Onnilla on yllä Lindexin kuorihaalari tai virallisemmin kai sadehaalari aivan ihanaihana haalari, joka siis käytettynä meille tuli. Todennäköisesti ei ole kovin kestävää matskua? (Onko kellään kokemusta?)

Päässä on Po.pin raitapipo ja alla Tuttan kypärämyssy, Kädessä HansCompanyn softshell hanskat joita voin lämmöllä suositella, todella hyvä hinta-laatusuhde!

Vaunuissa ei ihan pelkissä kevät haalareissa tarkene, joten vällyjä kerättiin ympärille!

IMG_7628[1]

 

Viikonloppuna Onni työnteli kaksi ihanaa tyttölasta, meidän Aamu ja kummityttömme, Aamun ja Onnin serkku R. Harmittaa, ettei asuta ihan naapureina tai edes naapuripaikkakunnilla, aivan liian harvoin ehditään näkemään!

IMG_7600[1]

2 kommenttia:

  1. Minä tilasin juuri Ticketin nettikaupasta pojalle uuden pyöräilykypärän synttärilahjaksi. Isompi neiti sai viime vuonna myös lahjaksi kypärän. Pidän tuollaisista käytännöllisistä lahjoista, tulee varmasti käyttöön!

    VastaaPoista
  2. Käytännön lahjat on kyllä kivoja. Meillä voi olla, että kypärän hankinta menee synttäreistä yli, jos sopivaa ei siihen mennessä löydy :D

    VastaaPoista