Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Kuvia lastenhuoneesta

No niin, pitihän se lastenhuone kuvata heti aamutuimaan, niin innoissaan olen uudesta sänkyratkaisusta. Tosin varjopuoliinkin on jo ehditty tutustua…

IMG_8028IMG_8031 

Tässä se nyt sitten olisi koottuna ja paikoillaan. Kasattiin ainakin tässä vaiheessa kaikki kolme kerrosta päällekkäin, mahdollisuushan tosiaan olisi käyttää vain kahta kerrosta, tai kaikkia erikseenkin, aika monipuolinen sänky siis! Tuumaillaan nyt sitten otetaanko ylin pois vai ei…

 

IMG_8025

Onnin pinnasänky siirtyi kerrossängyn tieltä Aamun vanhan sängyn paikalle, nojatuolista oli pakko luopua, joten Onnin yöpullot syödään jatkossa yhdellä keittiönpöydän tuoleista. (Toivottasti koko yösyöminen jää pian pois!)

Pinnasängyn tilalle sitten joskus jonkinlainen taso tai hylly lego yms. leikkejä varten.

IMG_8033

Huoneen yleisilme ovelta katsottuna on nyt aika mukava, ainakin omaan silmään. Vaikka aina ihastelen “vähävärisiä” lastenhuoneita, olen kuitenkin antautunut sille, että lastenhuoneessa pitää ja saa olla väriä.

 

Muutamat sisustuspohdinnot piinaa kuitenkin vielä mieltä, täytyyhän huone saada kerralla valmiiksi!

Kyseisellä seinällä oli ennen tuollainen Ikean seinälamppu ja se tarvitsisi nyt uuden paikan.

IMG_8039

Kuvissa kahdessa alasängyssä on tähtipäiväpeitto. Pakko tunnustaa, että siinä on pikku huijaus, vain toinen peitoista on peitto, toinen on vasta kankaina. Kangasta olisi riittävästi, että jokainen kerros saisi samanlaisen peitteen.

Nyt pohdinkin vain, että rohkenisinko kokeilla ommella tuonne ylimpään sänkyyn zipit tyyppisen peitteen, joka helpottaisi hieman sen petaamista?

Aluslakanoiden ostoonkin taidan joutua, meiltä löytyy vähän huonosti sopivan kokoisia lakanoita, yläsängyssä onkin 120 cm leveään sänkyyn tarkoitettu lakana, keskimmäisessä 90x200 levyisen patjan lakana ja alimmassa 125x180 kokoinen lastensängyn aluslakana.

4 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää huone ja nuo sängyt. :)

  VastaaPoista
 2. Hieno huone ja tosiaan hauska tuo sänky! Meille on tulossa jossain vaiheessa eteen kerrossängyn hankinta. Mikä tuo teidän sänky on merkiltään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpäs olisi ennemmin osannut vastatakaan, mutta merkki on Suwem, virolainen valmistaja, jonka tuotteita voi ostaa mm. Suwem.eu verkkokaupasta, toimittavat suomeen. Lisäksi näitä myy suomessa ainakin Veken Kaluste.
   MamiGoGo:n Minttu oli ilmeisesti tilannut sänkynsä suoraan Suwemilta, häneltä varmaan saa vinkkejä!

   Suwemin sivuilta bongasin itsekin, että tuohon saisi vaikka mitä naulakkoa,yöpöytää,hyllyä yms. lisäosaa!

   Poista