Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Kevätvaatteet yllä…

Näin keväällä saa pukea kyllä monipuolisesti ulos! Meilläkin on tällä viikolla ollut yllä miljoona eri yhdistelmää toppavaatteista kuriksiin.

Aamun toppahaalari menee tänään pyykkiin, Onnin toppiksen taidan vielä jättää pyöräilyä varten. Startattiin nimittäin eilen Onninkin fillari ura, komeasti istuskeli jopparilla, mutta sen verta vilpoinen siellä oli, että toppahaalari oli aivan asiallinen varuste.

Kovasti yritin kaivaa teille kuvaa omasta vk-lookista kultaiselta 80-luvulta, mutta Uris on miehittänyt meidän varaston niin, että en pääse kyseiseen albumiin ihan heti käsiksi. Katotaan jos jossain välissä…

 

IMG_7880

Onni Lindexin tähtihaalarissa, Reiman kintaissa ja NameItin töppösissä, sisarusten samistelupipot ompelin ite (JEE!). Aamulla synttärilahjaksi saatu ihana Color Kids takki, Lassien vk-housut ja Kivatin tarha-lapaset

IMG_7893

Tänään sitten vähän kuraisemman kelin varustuksessa… Bamse sadetakki, kirpparikurahousut, Lassien kumpparit ja hanskat ja handmade by kukalie pipo, joka on näkynyt täällä blogissa kyllästymiseen asti. Noi kurahousut on ihan huiput, taitavat olla jotain Lindexin vanhempaa valikoimaa, ovat fleecevuorelliset ja maksoivat 0€.

Meillä on vähän turhan paljon vk-takkeja tälle kevättä, nyt tuli tosiaan synttärilahjana yksi lisää. Ongelma on se, että en malttaisi yhdestäkään luopuakaan… Ahneus!

3 kommenttia:

 1. Meilläkin on vähän sama ongelma tuon takkipaljouden kanssa, esikoiselle on nimittäin päässyt lipsahtamaan kolme eri takkia ja sitten on vielä haalarikin. Vaan mistä luopuisin!? No toisaalta kaikkien pitäisi mahtua vielä syksylläkin, että ehkä niitä ehtii sitten käyttämään... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voitan tän... Taidan tehdä aiheesta postauksen :D, mutta meidänkin takeista suurin osa menee syksylläkin, joten armo käyköön oikeudesta...

   Poista
 2. Mä jään ootteleen sun kasarikuvias! Ja kieluummin yks takki liikaa ku liian vähä ;)

  VastaaPoista