Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Kummitellen!

Miehelläni ja minulla on yksi kummilapsi, himpun päälle 2-vuotias ihana reipas tyttö! Valitettavasti ei vaan ihan niin usein nähdä kuin olisi mukavaa! (kirotut ruuhkavuodet ja turhat kilometrit!)

Nyt meille on suotu ilo ja kunnia tulla myös toisen lapsen kummeiksi! Tytön tai pojan pitäisi syntyä noin kuukauden sisällä ja minä olen kyllä ihan täpinässä!

Kummina olo on minulle tosi iso juttu! Itse olin lapsuudessa käytännössä katsoen kummiton, joten omiin kummilapsiini haluaisin luoda läheisen suhteen. Omille lapsillemme olemme mielestämme onnistuneet valitsemaan hyvät kummit.

Kummiuden valitetaan monesti jäävän pelkäksi lahjanantajan rooliksi,minun mielestäni kummin tehtävä on saada lapsi tuntemaan itsensä erityiseksi, olla se aikuinen ystävä ja opastaja.
Myönnän kuitenkin, että lahjojenkin etsiminen on hauskaa puuhaa ja juurikin kummilasten lahjoihin paneuden erityisellä innolla! Tänään vietin aikaa joululahja etsintöjen parissa :)

KummiVauvalle tulee jotain ihanaa ja pehmoista ehdottomasti. Ja myös jotain vietäväksi, kun päästään katsomaan!
Kummitytön vanhemmat toivovat aina käytännöllisiä lahjoja, joten hänelle on jo vaatetta kaapissa odottamassa. Haluan kuitenkin laittaa myös jotain "lapsellista".

Ja tottakai samalla tuli myös mietittyä niitä omiakin lapsia. Ollaan yleensä pidetty linjana, että itse ostamme yhden kunnolla harkitun ja hieman arvokkaamman lahjan.
Varmaankin siis lahjaehdotuksiksiksi menee useimmat näistä...

Työkaverini toi Onnille oranssin Brion race carin ja minusta olisi hauska kerätä Onnille loputkin värit. Olisivat aika ikuisia leluja, jotka voisi säästää muistoksi.
Lisäksi olen aivan ylettömän rakastunut noihin TeddyKompanietin leluihin.

Aamulle on sen sijaan tullut jo muutama lahja ostettua kaappiin. Mietittiin kuitenkin, että Sylvanian hahmoja voisi kerätä ja niille olisi tietenkin oltava koti.
Itse katsoin niitä pienenä videolta. (saakohan niitä dvd:llä?) Tyttö itse on ihastunut zhuzhupets hamstereihin. (äiti ei ihan niin paljon)


Dubloja (ja unico+ palikoita) meillä on aika läjä, mutta Aamu on nyt pienen tauon jälkeen innostunut rakentelemaan niilläkin ihan älyttömän hienoja juttuja. Eipä siis muutama lisäosa siihenkään sarjaan olisi pahitteeksi. Lisäksi haaveena olisi kerätä ihanimmat disneyklassikot pikkuhiljaa dvd-hyllyyn.

Vaatteita en itse aio ostaa. Meillä on niitä nimittäin aika paljon tällä hetkellä... Oisko äiskältä karannut mopo käsistä?!

Vielä pitäisi tuumailla kaikki loputkin joululahjat valmiiksi... Ehkäpä loppuviikosta intaannun?
Kuinka moni muu on jo tehnyt joululahjahankintoja?
Itse teen yleensä ensimmäisiä hankintoja jo kesällä, mutta jo pitkin vuotta kirjailen listaan erilaisia ideoita...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti