Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Aktivoitunut.

Aktivoiduin maanantai illan mittaan lopulta niin tehokaasti, että jäi blogin päivittäminen väliin. Eiliseltäkin.
Sain lopuksi sisällytettyä elämään tankotanssia,lasten kanssa touhuilua,vieraita, kirppistelyä, kirjastoa, siivoilua, lukemista, kalenterin tekemistä ja mitälie muuta.
Oikeesti päivissä on vaan niin vähän tunteja, että en millään ehtisi tehdä kaikkea mitä haluan...

Eilen piipahdettiin tosiaan kirjastossa. Me on käyty siellä aika usein tänä syksynä. Joskus ihan keskenämme joskus toisten mammojen ja lasten seurassa. Eilen oltiin yksin matkassa, tosin Aamu löysi sieltä niin hyvän leikkikaverin, että olisi luullut tyttöjen olevan vähintään sydänystäviä vuosien takaa.

Meillähän on siis ihan spesiaalihuippuhieno tänä syksynä valmistunut kaupunginkirjasto, joten kyllä siellä kelpaakin aikaa kuluttaa!
Ei nimittäin mun lapsuuteni kirjastossa näyttänyt tältä:

Ja tuo on vain pieni osa kaikkea sitä hauskuutta ja hienotutta. Me ollaan viimeaikoina huomattu, että kirjastossa menee helposti tunti ja toinenkin. Aamu viihtyy tuolla leikkihuoneessa, Onni vetelee päikkäreitä rattaissa, minä istuskelen oman kirjani kanssa lukukuutiossa, välistä Aamu kiikuttaa jonkun sadun luettavaksi ja jatkaa sitten touhujaan.
Leikkimisen päälle voi sitten piipahtaa lounaalla kirjaston kahvilassa. Kätevää!

Tällä kertaa meidän kassiin lainaantui Aamulle satuja (yksi kirja per ikävuosi)

Ja Äiskälle vähän aikuisempia:

Ja mistä se aika lukemiselle löydetään? Yllättäen aina kirjastossa käynnin jälkeen Äiskä on seuraavan parin viikon ajan innokas lasten nukuttaja. Lapset sänkyyn itse nojatuoliin valvomaan ja se kirja noukkaan kiinni. Valoa on usein turhan niukasti, varmaan sitten joskus kiroan menetettyä näkökykyä.

Myöhemmin palaileen menneeseen viikonloppuun ja sen hankintoihin...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti