Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

tiistai 23. lokakuuta 2012

Pukin konttiin (osa 1. Vauvat)

Aamu on tosiaan yökyläilemässä mummolassa, joten tänään oli mitä parhain päivä tehdä jouluostoksia.
Tänään lähti ensimmäiset ostokset taaperoille. Uskomatonta kyllä olen tähän asti malttanut mieleni niitten suhteen.

Tutkimassa olen tosin käynyt etukäteenkin ja sillä perusteella poistui esim Onnin lahjasuunnitelmista tuot TeddyKompaniet vetolelu, josta postasin täällä. Oli niin huteran oloinen. Uraputki-isä ei lämmennyt myöskään ajatukselle keinuhevosesta. Yhdessä tuumin päätettiin, että Onni saa puupalikoita.

Tänään sitten kauppareissulla tupsahti vastaan nämä habén eco lelut ja niitten joukosta Onnille palikka setti ja koottava juna.Ja koskapa nämä oli niin ihania, niin kummitytölle lähti vielä nuo "mielikuvitus palikat", joissa siis heliseviä puuleluja, joissa kosketeltavia pintoja/muotoja ja jotka voi pinota.Nää oli niin ihania, että luulenpa, että näitä tulee meille tulevaisuudessa lisääkin. Valikoimassa oli lelujen lisäksi mm. pelejä. Itse tykkään, että puiset lelut on kivempiä kuin muoviset ja ihan varmasti kauniimpia!

Harmi vain, että näillä Hapén leluilla on vähän huono saatavuus, enkä yhtäkkiä bongannut kotimaisia verkkokauppojakaan jotka Hapéa myisivät. Toisaalta vastaavia leluja löytyy lähes kaikilta puisten lelujen valmistajilta.

Muita ihania puisia leluja:

Ja yllämainittuja tuotteita löytää mm. lekmer.fi, lelutalo.fi, babystyle.fi verkkokaupoista...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti