Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Twinkle,twinkle little star ja muita lastenhuoneenlauluja


Sain vihdoinkin lastenhuoneen ikkunalle uudet verhot!
Tähtikangas on peräisin Enkelin eväspussista ja olin siitä jo aikaisemmin ommellut päiväpeitot molempien lasten sänkyihin.
Nyt bongasin verhokankaan hyvästä alesta ja varmuuden vuoksi tuli otettua vähän ylimääräistäkin.
Jälkikäteen harmittaa, että tein molemmat peitot pikkusängyn peitteiksi, eli vuodenpäästä, kun lapset siirtyy kerrossänkyyn, olen minä taas kangasmetsällä.

Onnin sängynpäältä löytyy myös Anopin kutoma villapeitto ja lahjaksi saatu ihana Pentikin neulepeitto! Tuo Pentikin peitto on ihanan pehmoinen ja sopivan kokoinen käytettäväksi Onnin alustana kyläiltäessä. Ei sitten tarvitse pelätä matolle vaivihkaa leviäviä pukluläikkiä!


Aamulle sain aikaiseksi kivan tilkkupeiton isoäidin neliöistä. Melkoinen saavutus minulta! (Vielä kun sen joku päättelisi...)

Ja lastenhuoneen lattiaahan peittää ikean hampen matot, 2 kirkkaanvihreää ja 2 tumman roosaa.

Yksi seinä on mattojen sävyyn maalattu vihreäksi, ristiinsutien niin pinta jäi vähän elävämmän näköiseksi!
Samalla seinällä on nojatuoli, joka palvelee yksinomaan minua. Iltaisin istun siinä Aamua nukuttamassa ja samalla jotain kirjaa lueskellen tai muuta puuhastellen. Öisin siinä imetetään Onnia. Ihana kapine!

Sitten vinkki niille, jotka missasi Crocsin edellisen gone in a week kampanjan!
Meille kotiutui edellisestä kampanjasta kahdet aikuiseenjalkaan ja yhdet pienempään jalkaan sopivat tennarit. Tällä kertaa jäljelläolevat värit ja koot eivät oikein osu yksiin. Muuten olisi varmaan pitänyt ostaa yhdet joululahjatennarit...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti