Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

lauantai 13. lokakuuta 2012

Syömään!

Meillä oli tässä joku päivä takaperin lounasvieraita. Kylässä kävi kaverini lapsineen (2,5v ja 2kk)
Esikoisten leikkiessä vaihdettiin me aikuiset kuulumisia ja minä laittelin pöytään tarjolle nakkikeittoa ja kurkku- ja porkkanatikkuja.
Jälkkäriksi tarjottiin mansikka-puolukkarahkaa. Nam.

Meillä on ollut muutamien kotona olevien ystävien kanssa tehä tälläisiä ruokatreffejä. Samalla vaivalla kun syntyy sitä ruokaa vähän enemmänkin ja vasta vuoroisesti pääsee sitten itsekin vähän helpommalla jonain päivänä.
Ja kun se tapaamisten järjestely päiväuni ja ruokailuajat huomioiden meinasi olla niin mahottoman vaikeeta!Tällä kertaa tuli katettua pöytään Kermansaven Oliivi astiat.
Juomalaseina Iittalan Aino Aaltoa harmaana, näitä löytyy useammassa värissä. Aterimia meiltä ei sen sijaan löydykään kuin nuos Hackmanin Savonia sarjan perinteiset... Plus pihvivälineet jotain toista Hackmania.

Itse hullaannuin aikoinaan astioista ja meiltä löytyykin astiastoa yhtä sun toista mallia... Sittemmin on astiakuume helpottanut ja osaa olen myynyt poiskin. Yhä kuitenkin on mielestäni ihanaa kutsua ystäviä kylään ja laittaa pöytään jotkut nätit astiat.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti