Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

torstai 25. lokakuuta 2012

Wheat testattu

Eikä kyllä ainakaan heti lunastanu paikkaansa mun sydämessä...
Kaula-aukko jää hurjan avaraksi, etenkin niskasta. Kylmän oloinen ja vilua Aamu valitti, vaikka ulkona oli +2, pakkassäillä saa laittaa kunnolla varustetta!

Mutta auttamatta kaunishan tuo haalari on. Onneksi meillä on toinen puku Reimatecin taattua tuttua laatua! Käytetään sitä tositarkoituksella ja jätetään tämä kaunistus kauppa ja kyläily touhuiluun. 
Mutta tietääpähän, että ainaskaan Wheatia ei tartte jatkossa ostaa.

Haalari: Wheat, pipo:Lindex, Lapaset: Anoppi, Kengät: Kids(viime talven jämät) , vaunut on meidän rakkaat Herqulekset

Me ollaan kaiken lisäksi yhtäkkiä yks autoisia, kun kakkosauto siirtyi uuteen perheeseen. Vaatii totuttelemista.
Ai miks?
1. Minä ja muksut ollaan kotosalla
2. Uraputki isän työmatka taittuu tarpeen tullen fillarilla.
3.Se on ekologista ja taloudellisesti kannatava ratkaisu

Ja sitten se aito syy...
Isukki tahtoo ostaa tilalle moottoripyörän.

Ja tottakai, sinä ensimmäisenä autottomana päivänä se isukki jää (sen auton kanssa tietty) johonkin hitsin palaveriin, josta on unohtanut mainita ja meiltä menee päivän suunnitelmat uusiin puihin. Äh.

Tänään ei muutenkaan oo ihan selvästi mun päiväni. Ehkäpä sen kunniaksi ostan kauppareissulla jotain kivaa nautittavaksi kuuman glögilasillesen kanssa?

2 kommenttia:

 1. Hyvä tietää tuo wheatista! Meinaatkos suunnata reiman poistomyyntiin muuten, tänään tuli siitä sähköpostia... Me asutaan niin maalla, että kaks autoa on pakko olla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poistomyyntiin en ole menossa. Olis ihana joskus sinne lähteä, mutta siellä on kuuleman mukaan niin valtavat jonot ja hurja väentungos, että en tiä oisko mun kyynärpäät riittävän terässä siihen hommaan. Mä tuun sitten marraskuun puolessa välissä kattoon jäikö mitään jäljelle.
   Mekin ollaan vähän siinä rajoilla :) Julkinen liikenne on niin kätevää täälä. Katselin päivällä, että ollakseni neuvolassa 13.20 mun pitäis lähteä 11.45 lähtevällä pussilla. Ja koska neuvolasta päästiin vaasta 14.50, olis mun siellä pitänyt odottaa 15.45 lähtevää bussia. Ja ai niin. Meiltä on neuvolaan vajaa 2 km. Käveltiin siis.

   Poista