Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

torstai 14. maaliskuuta 2013

Nökötysnurkka

Tämä aamu on lähtenyt ihan uskomattoman tahmaisesti käyntiin. Molemmat lapset valvottivat yöllä ja huonot unet näkyy kyllä omassa vireystasossa. Onni oli aivan uskomattoman äkäinen koko alkuyön ja petasinkin lopulta meille pedin olkkarin sohvalla, että muut saivat vähän paremmin nukuttua

Varmaan sadannen kerran kysyn, että jokohan ne nyt olis ne hampaat?

Onni 8,5 kk ei tosiaan omista yhtäkään hammasta, eikä myöskään osaa vielä istua kovin tukevasti. Tosin päivä päivältä paremmin.

Niinpä onkin hyvä, että meillä on eteisessä justiin sopiva nurkka, johon valmiiksi puetun Onnin voi tuupata, kun itse laittaa kenkiä jalkaan ja etsii paniikissa avaimia, puhelinta,lompakkoa, silmälaseja tai jotain muuta yhtä herkästi hukkuvaa.

IMG_7128

Meillä on runsaan kuukauden ajan käytetty melkein pelkästään tiksun haalaria, niinpä olikin mukava vaihteeksi kaivaa tuo Reiman koiruushaalari käyttöön, vielä kun löysin kaappeja kaivaessani Aamulle tekemäni velourpipon, joka kivasti piristää kokonaisuutta.

Ja ensimmäisiä sovituskuvia Nextin paketistakin löytyy. Onnilla on tänään päällä lappikset, jotka lahkeet kääräistynä on just soppelit 70 cm pitkälle pätkälle (haalareiden koko siis 12-18 months). Tosissaan ovat siis pientä mitoitusta. Vinkkinä kuitenkin, että Aamulle tilatut 110 (4-5y) kokoiset vastasivat jo paremmin kokoaan.

IMG_7133

IMG_7134

Ja loppuun on vielä pakko laittaa arvontavinkkiäkin, Kati, blogissa ei-ihan-vielä, arpoo lahjakortteja Miniq-lastenvaatekauppaan. Lahjakorttihan olis oiva lupa kehittää tarve jollekkin, vaikkapa kerhotossuille?

735056_438885516186828_1637280897_n

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti