Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

torstai 7. maaliskuuta 2013

Ostoksia nextiltä ja henkkamaukalta

Melkein vuoden päivät olen tehnyt tilausta Nextille, sitten aina jäänyt arpomaan ja pähkäilemään ja lopulta läiskäissyt selaimen kiinni.

Syitäkin on ollut monia, jostain tietystä tuotteesta ei löytynytkään kokoa, ostoskorin loppusumma nousi liikaa, enkä osannut päättä mistä karsisin, en löytänyt Aamulle mitään, en löytänyt Onnille mitään selityksiä selityksiä. Tunnustettakoon se nyt koko kansalla, että oikeasti olen sen verran “maalainen”, että ulkomailta tilaaminen vähän epäilytti.

Tänään kuitenkin päätin olla rohkea, klikkailin juuri sopivat vaatteet koriin, tein muutamia kompromisseja puuttuvien kokojen ja karsittavien vaatteiden suhteen ja tsädää! vein tilauksen ihan loppuun asti! Hyvä minä.

Ensi viikolla pitäisi paketin olla perillä.

Kiitokset Pinkille Hiirelle, joka vinkkasi tänään saapuneista uutuuksista!

Aamulle:

788849  115307 116-821-G38s2 116-821-G38s

Onnille:

130-500-X51s 769-699-X51s 145197

Pahoittelut heikkolaatuisista kuvista, en vaan saanut sieltä irti parempia!

Kivijalkashoppailua harrastin hennesillä ja lindexillä, tuli täydennettyä värejä Onnin kaappiin ja Aamulle pari toppia kesäksi/syksyn aluspaidoiksi ja pinkit tennarit, jotka tosin huomenna täytyy käydä vaihtamassa pienempiin. Olivat aika reilua kokoa!

IMG_7093  IMG_7096

IMG_7095

IMG_7094

Nyt alkaa vaatevarastot olla mallillaan, tulevan viikonlopun ohjelmassa lastentarvikkeiden kirppistahtuma, josta kukaties löytyy jotain ja yksittäisiä puutteita löytyy, mutta muuten näillä mennään syksyyn asti.

Tylsyyttä tiedossa lastenvaatteiden saralla siis, jatkossa esittelen teille vain jemmoista kaivettuja juttuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti