Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Tarpeen puutteen tekemä tyhjiö.

Koko alkuvuoden olen metsästellyt jotain, vaikkapa seuraavan talven varahaalaria, välikausivaatteita, –asusteita, kesäisiä vaatteita, värikkäitä vaatteita jnejne…
Nyt ollaan siinä pisteessä, että kaikki tarvittava on löytynyt. Oikeasti, yhtään mitään tarvittavaa ei tule mieleen. Mieliteot on tietenkin asia erikseen.
Iskee aivan ahdistus, kun ei tarvi kytätä nettikauppojen alekoodeja, fb-kirppiksiä ja keksiä huuto.netiin hakusanoja. On ihan tyhjä olo, tuntuu että bloggaritkin on hiljentyneet, tai sitten ehdin vaan vaihteeksi lukea postauksia sen sijaan, että käytän kaiken liikenevän nettiaikani tarvehankintoihin.
IMG_7098
Onnikaisen lempipuuhiin lukeutuu nykyään puulaatikkoon sukeltelu ja edelleen se kissanruokien levittely. Äiskän oli pakko luovuttaa ja siirtää kissan kupit väliaikaisesti kylppäriin. Onko nuo pienet pojat jotenkin luupäisempiä kuin pienet tytöt?

5 kommenttia:

 1. Kurkkimassa :)


  http://perintopesa73.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. :D tiedän tunteen! Tosin nyt on tarpeita, lähinnä T-paita, shortsi ja kesälenkkaritarpeita. Ei siis mitään akuuttia! :)
  Ja Toivo on kans joka paikassa kollaamassa. Ihan mahdoton tyyppi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää väli 6kk-12kk on kyllä ihan mahotonta, järkeä ei ole nimeksikään, kykyjä ja taitoja yllättävän paljon. Jahka tuo ei sana löytäisi merkityksen niin helpottaisi?

   Poista
 3. Äh, kommenttini hävisi johonkin...

  Mutta siis tiedän todellakin myös tunteen! Olen myös hyvä keksimään uusia pohdinnan ja hankkimisen aiheita! Kuten vaikkapa ne päiväkotihousut. :D T-paidat ja kesäkengät puuttuu esikoiselta vielä kokonaan, mutta täytyy jättää huhti-toukokuullekin jotain pohdittavaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päiväkotihousut oli ihan hyvä tarvekeksintö, jäivät pyörimään omaankin mieleen! Vähän jo katsastelin Maxomorran canvaksien saatavuutta :D

   Poista