Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Aamun sisävaatteet check-in!

Lomaa on jäljellä 3 viikkoa, uskomatonta miten nopeasti aika on mennyt. Nyt tuntuu vähän haikealtakin.

Ja koska minun mielessäni tämä töihin paluu assosioituu vahvasti syksyn saapumiseen, päätin tehdä vilkaisun Aamun vaatekaapin sisältöön syksyä silmällä pitäen. Huonolta ei näytä ollenkaan. Tyttöhän on kevään ja kesän aikana venynyt koosta 98 kokoon 104, joten kovinkaan paljon ei keväältä jää käyttöön vaatteita. Kirpparille sitä vastoin on lähdössä varsinainen laatikkovuori!

IMG_9594

Farkut: Po.p, NameIt, Denim co., Lindex, H&M, H&M.

IMG_9602

Velourit ja leksut: Me&I, Lindex, 2xNext

IMG_9603

Paidat: Seppälä, LiandLo, Esprit, Anoppi, ?, Småfolk, Maxomorra, NameIt, Lindex.

IMG_9604

Tunikat ja Mekot: Seppälä, Me&I, Lindex, Maxomorra.

Valikoimaa löytyy ja ihan onnistuneesti oli noita housu-paita pareja, ei äkkiä ollut yhtäkään paitaa, jolle ei löytyisi alaosaa tai toisinpäin.

Farkuista tosin osaan jo sanoa, että nuo h&m:n vakosamettifarkut voisin yhtä hyvin nakata tuonne kirpparikasaan, Aamu ei tykkää niitä päälleen pukea, ovat niin kankeita ja napit hankalia.

Ostoslistalla on sukkahousuja ja pikkuhousuja ja lisäksi lupaan omaksi ilokseni yhden tunika-legginsit setin Nextin syysmallistosta. 

Ensi viikolla lupaan paneutua hieman ahkerammin blogiini, luvassa lisää matkakohteita lapsiperheille, vaatejuttuja, lelujuttuja ja katotaan mihin muuhun aika riittää! Onko toiveita?

4 kommenttia:

  1. Näyttääpä kivalta! Mäkin jo kävin syksyä varten vaatteet läpi. Parit Lindexin velourit löytyy ostoslistalta.
    Onko toi Lianndlon paita kestänyt pesua hyvin? Pyörittelin just samaa ostoskorissa, mutten tohtinut ostaa kuultuani laadusta huonoa. Ihana kuosi!
    Hauskoja viimeisiä lomaviikkoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liandlo on itseasiassa miedän uusin aleostos (Hoplaa.fi -30%) ja siinä on vielä laputkin kiinni. En osaa siis yhtään sanoa :/ Toivottavasti kestää!

      Poista
  2. Minunkin tarvisi taas alkaa inventaario lasten syksyn vaatteista. Ja kirppispöytäkin pitäisi varata. Odottelen inspistä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä rakastan lastenvaatteiden inventointia :D Ihana käpälöidä niitä ihania kuoseja yms. Tosin tästä Aamun vaatesetistä puuttuu täysin se Äiskän lemppari... Pitää kenties korjata asia?

      Poista