Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

lauantai 6. heinäkuuta 2013

Lasten kanssa liikkeellä osa 2: Kävellen.

Koska se bussilla liikkuminen on,  -no, on mitä on, niin me liikutaan lasten kanssa paljon kävellen. Rajoittavaksi tekijäksi on vaan muodostunut matka. Aamu kävelee reippaasti ehkä kilometrin, sitten alkaa nurina ja jossain välissä se jaksaminen oikeastikin loppuu, loppumatkan sitten maanittelet tyttöä eteenpäin ja lopulta kiskaiset sen jotenkuten keikkumaan vaunujen aisalla tai johonkin muuhun yhtä kätevään paikkaan.

Pyörittelin mielessä erilaisia tuplarattaita, mutta eihän meillä silti varsinaisille tuplille käyttöä ole!? Toisen istuimen pitäisi siis olla irrotettava. No mutta hinta sitten?! Huh! Ja tilan puute, rakkaista Herquleksista olisi pakko luopua. Ei kai? Eihän me edes tarvita tätä ratkaisua kuin kesän yli!

Mutta kun Herquleksiin ei saa edes seisomalautaa, vai saako sittenkin? Hieman syvällisempää googlettelua ja kyllä! Lascalin BuggyBoardin saa kiinnitettyä vaunuihin kuin vaunuihin, jopa Herquleksiin ja tälläiselle maasjalkaiselle työntäminenkin on yhä helppoa, askellus sopii täydellisesti korkean laudan alle.

Kun kaverilta vielä löytyi tarpeeton buggyboard, niin pakkohan se oli ostaa pois kuleksimasta! Ja on kyllä moneen kertaan hintansa haukkunut tämän parin kuukauden aikana!

IMG_8414

IMG_8422

Siis mukavat kengät jalkaan (tai varaudu kävelemään kotimatka paljasjaloin), vesipullot laukkuun (työntäjälle ISO) ja menoksi!

IMG_8921

Varsinkin näillä helteillä kannattaa muutenkin varata matkalle hengähdystaukoja, vaikka itseä sattuisi paahtava kuumuus ilahduttaa, niin vaunuissa istuskelijalla saattaa olla aika tukalat oltavat, jos ei välissä pääse varjoon.

Tosi asia lienee silti, että Herqulekset lähtee syksyyn mennessä myyntiin. Kärryttelyt jää siinä vaiheessa aika vähälle ja jotkut matkakokoiset, mutta hyvin varustellut yksilöt houkuttelisi… Ykkösvaihtoehtona tällä hetkellä Britaxin b-agilet, löytyykö kokemuksia?

Buggyboard sen sijaan yllätti positiivisesti, kulkee kevyesti ja ketterästi ja vaikka minkälaisten kanttareiden ja kynnysten yli! Vielä, kun noissa vaunuissa olisi vähän paremmin säädettävä aisa…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti