Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

maanantai 15. heinäkuuta 2013

Shopping today…

Aamu ja Uris lähtivät tänään piipahtamaan appiukon mökillä, minä ja Onni jäimme kotomiehiksi  shoppailemaan!

Ensisijaisesti kierrettiin kirppiksiä, mutta piipahdettiin myös Tinttaiitan (ja Rukodesignin) varastomyymälässä tutustumassa aletarjontaan, joka olikin varsin varteenotettavaa. Vinkiksi esimerkiksi Zirkille että mm. Liandlon paidat 15€/kpl ja bodyt 10€, Småfolkin paidat 15€ ja löytyy paljon traktori kuoseja.. Alessa myös Moloa, maxomorraa, ej sikke lej:tä yms.

Verkkokaupassa näytti olevan hieman eri valikoima ja eri hinnat, kuin varastomyymälällä, kannattaa siis piipahtaa paikan päällä, mutta muistahan kysyä aukioloajat esim. fb:n kautta 

Ja oikeasti… Tämä ei ole maksettua mainontaa, olen vain niin iloinen tuosta myymälästä, että aion tehdä oman osuuteni sen hengissä säilymiseksi!

IMG_9621[1]

Småfolkin paita Aamulle syksyyn ja Onnille jemmaan kevääksi…

IMG_9606[1]IMG_9617[1]

Uudet kaukosäädin/pleikkariohjainkätköt löytyi halpahallista, kermansaven oliivi asetit kirpparilta, keltaiset lähtee eteenpäin, valkoiset tulee omaan käyttöön.

IMG_9610[1]IMG_9613[1]

Sekatavarakaupasta löytyi hauskanvärinen luomiväripaletti ja vyöt, niitä pitkään kaivanneen mekon seuraksi. Kirpparilta löytyi kasa töihin paluu vaatetta…

IMG_9618[1]IMG_9619[1]

Kirpparilta löytyneessä uudessa Maxomorran kalapaidassa on kokolappu 74/80, arvatkaapas mitä lukee Po.Pin maatilatopissa?

110/116!!! Mitoitus on pientä ja tämän ostinkin Onnille ensikesäksi, tänä kesänä käytössä ollut 80 cm on kittana. 98/104 kokoa käyttävällä Aamulla on tällä hetkellä sama toppi koossa 122/128 ja uskoisin sen menevän ensi kesänäkin, joten saadaan jatkaa farmisamistelua.

IMG_9620[1]

Kirpulta mukaan lähti myöss Lindexin farkkulegginsit Aamulle, Kappahlin kaupunkipaita Onnille ja Femmyror paita Aamun jemmoihin.

Harvinaista tuuria oli matkassa tänään, nuo uudet tuotteet lähti kaikki kelpo hinnalla ja esimerkiksi alimman kuvan jutut yht. 2 €, omat vaatteet 11,5 €

Samalla tuli roudattua se oma kirppiskuorma myyntiin, toivottavasti ihmiset käy tekemässä hyviä löytöjä! Ainakin jotain lähti kävelemään samankin tien… Nyt pitäisi vielä käydä loputkin kaapin perukat läpi ja kasata loputkin kamat matkaan! Tahtoo tyhjää tilaa kaappeihin!

6 kommenttia:

 1. Voi apua! Pitääks meidän nyt lähtee sinne? Koskas liike on auki? Oot tehnyt kyllä ihan mahtavat löydöt! Mikä nyt on Sjoen paras kirppis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja oliko småfolkissa hyvin kokoja jäljellä?

   Poista
  2. Småfolkissa oli hyvin kokoja, varmasti niitä voi tiedustella etukäteen, niin ei tarvi summamutikassa lähteä :D
   Liikkeellä ei ole kiinteitä aukioloaikoja, itse olen yleensä kysäissyt viikon aukioloajat fb:n kautta. Tällä viikolla ke 12.00-14.30, lisäksi aukioloa luvassa perjantaille ja lauantaille.
   Parhaat kirput on Vanhakylän Ullakko ja Lakeuden shoppis, katsastamisen arvoinen on myös Ykkös basaari.
   Me ollaan ke-pe reissussa, mutta jos sen jälkeen vasta olette tulossa niin ota yhteyttä ;)

   Poista
  3. Saa nähdä päästäänkö sinne saakka ja koska, mutta ilmoittelen sinulle asiasta! :)
   Ja muuten, Reiman Parkanon myymälässä kannattaa kyllä käydä! ;)

   Poista
  4. Löysin sieltä kaikille talvikengät, pari haalaria jne...

   Poista
  5. No arvaa minne oon huomenna menos :D Raporttia sitten ens viikolla ;)

   Poista