Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

torstai 1. marraskuuta 2012

Retroaarteita

Me vietettiin tänä aamuna Onnin kanssa laatuaikaa... Toisinsanoen nukuttiin pitkään ja räpsittiin valokuvia (äiskä räpsi, ei Onni).
Tämä siks, että Aamu oli tänään paapan matkassa, joten meillä ei ollut Onnin kanssa kiire mihinkään.

Oli pakko napsaista muutama otos Atomeistakin, Onnin ikeniä on kovasti alkanut kutittelemaan ja parempia kuin mitkään purulelut on tietty ne vanhat atomit, joilla itsekin lapsena leikittiin.
Nämä  atomikaiset on Uraputki-isukin perintöä, oman lapsuuden atomit pitää majaa mummolassa. Sen sijaan kuvassa näkyvä ihanaihana peitto on jäänne minun lapsuudestani.


Onnilla on muuten kuvissa yllä NameItin ihana Oliver asu. Oli niin ihanan värinen ja hassu, että oli pakko ostaa, kun Kids&Mothersilla vastaan tuli.
Ainut harmitus on, että NameItille tyypillisesti noissa housuissa on ihan hervottoman kokoiset lahkeensuut.

Tulevana viikonloppuna tulee nautittua sisaruskatraan seurasta, kun vietetään yhden siskon läksäreitä(irlantiin) ja toisen tervetuloakotiin-kemuja(lontoosta). Viikonlopun tehtäväksi jää myös isänpäivälahjan hankita ja mulla ei oo vielä mitään hajuakaan siitä?

Mutta mulla olis vielä tälle päivälle vaikka mitä ohjelmaa (eikä vähiten uudenpienenkummitytön tapaamista!) joten täytyy ryhtyä puuhiin. Toivottavasti ehtisin kuitenkin laittamaan jossain välissä yhden pienen huonekalu postauksen? Jos ei tänään niin sitten huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti