Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

torstai 10. tammikuuta 2013

Check in välikauteen! vol.1

Okei, tarttuuhan se hermostus väkisinkin, kun joka paikassa julkaistaan luetteloita välikauden varusteista ja uudet mallistotkin tupsahtelee kiihtyvällä tahdilla näkösälle!

Niinpä tein kurkistuksen Onnin varastoon, joka olikin hyvällä mallilla. Tänä keväänä Onni ulkoilee vielä enimmäkseen rattaissa, eikä näin ollen kummempia varustuksia tarvitse.

IMG_6214

IMG_6213

Syksyllä käytössä ollut Reiman vk-haalari menee ainakin vielä? Mutta kuka tietää meneekö 2 kk kuluttua. Sillä ei oikeastaan ole väliä, sillä pikkuserkulta saatiin lahjoituksena 74 cm Ciraf vk haalari, joka ainakin menee. Ajoneuvo pipo on paikallisen pipomaakarin työtä, tossut tuli samassa pussukassa haalarin kanssa, rukkaset on reimatecin ja denim-pipo ja huivi kappahlista.

IMG_6212

Oikeasti leutoon kevät säähän on varattuna Elloksen jumpsuit ja koleammalle säälle on väliin Reiman fleece ja Tuttan villahaalarit. Ja huiveja mielen mukaan.

Uskoakseni muuta ei sitten tarvitakaan. Syksyn kanssa onkin vähän erijuttu. Sinne hakusassa on vk-haalari, kuravaatteet ja kaikennälöiset asusteet. Osaa yritän kalastella jo kevään aikana.

Seuraavaksi pitäisi käydä läpi Aamun välikausi, joka on myös melko hyvällä mallilla, kun suurin osa syksyistä sopii yhä.

Eppusen kaapilla esittelikin jo Reiman kevään parhaita paloja, ja luulenpa, että noista tulee jotain juttuja meidän syksyyn!?

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! :) Toivokin tarvii jotain ehkä syksyksi (isomman haalarin) veljen vanhat housut ja takki löytyykin valmiiksi. :)

    VastaaPoista
  2. Meillä on kanssa syksyksi jo takki ja housut hommattuna. Syksyllä lapset menee päiväkotiin, joten sikälikin syksyn varustusta täytyy kuitenkin miettiä tarkemmin.

    VastaaPoista