Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

maanantai 14. tammikuuta 2013

Check in välikauteen! vol.2

Entäs sitten Aamun asustus välikauteen?
Hyvällä mallilla on sekin, vähän jopa tylsän hyvällä. Viikonlopun sovittelukierros osoitti, että kaikki viime kevään/syksyn asut sopivat edelleen ja ihan varmasti vielä kevään koittaessakin.

IMG_6222[1]

Rymyämiseen. Reimatecin haalari, Lindex sadetakki, Seppälä kurikset, Lassie kintaat, Name it kypärälakki ja paikallisten tekijöiden pipoja.
Kumpparit puuttuu. Olisin kovasti halunnut keltaiset kumpparit, mutta ei kyllä näihin asuihin!

IMG_6223[1]

Muuten vaan ulkoiluun. Reimatec takki ja housut (kirpparilöytö uudenveroinen setti hintaan 12€ ja melkein retroa taitavat olla vm 09?), Lassien takki ja housut viime vuodelta, Reiman lenkkarit ja taas paikallista pipoa.

IMG_6226[1]

Kevyempään menoon. Puman huppari, Reiman softshell ja Crocsin tennarit.

Puutelistalla kumppareiden kanssa on väliasu, varmaankin reimatecin play layers etsitään, sormikkaita ja toisetkin vk-kintaat.

Syksyksi saakin varmaan pistää koko paketin uusiksi, joten kiva kun nämä meni vähän pidempään!

 

Kuten kuvienkin laadusta näkyy, täällä on tänään ollut vähän nurruinen päivä. Molemmat muksut on pitäneet kiireisinä, Uris on iltavuorossa ja tuntuu, että mikään ei nyt huvita ketään. Huoh… Tälläisinä päivinä olisi ihana, kun voisi itsekkäästi vaan heittäytyä sohvalla, tuijottaa telkkaria ja syödä mitä nyt kaapista sattuu löytymään. Odotella sitä parempaa huomista.

Mutta, ehkä se parempi huominen tulee odottamattakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti