Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

maanantai 21. tammikuuta 2013

Mukava aamu ja hankalat housut

Tarkoitukseni oli kirjoittaa tämä teksti jo viime perjantaina, mutta kuinkas ollakaan, kiireet yllätti ja kirjoittelut jäi väliin.

Uris oli koko viime viikon iltavuorossa, mikä sinänsä on tosi ärsyttävää. Aamupäivät hujahtaa aina niin nopeasti ja illat on pitkiä ja työläitä. Alkuviikko oli miinoitettu kaikenmaailman lääkäri reissuilla, mutta loppu viikosta käytettiin pari aamua nukkumiseen. Vuorotellen!

Perjantaina sain siis vetää peiton paremmin päälle, kun Uris otti lapset huostaan ja lähti tarjoilemaan niille aamupalaa. Oli muuten ihanan levännyt olo, kun lopulta nousin ja tallustelin valmiiseen aamupala pöytään!

Samaan aamuun osui hankalien housujenkin tapaus. Uris oli pukenut Onnille vaatteet. Erinomaisen koulutuksen ansiosta Onnistuneesti yhteen mätsäävässä asussa ei sinänsä ollut mitään pielessä, mitä nyt housut oli takaperin jalassa.

IMG_6340

Pikkuvikoja, mutta onko joku muu törmännyt siihen, että NameItin housut tuntuvat aiheuttavan hämmennystä puettaessa? Ei nimittäin ole ensimmäinen kerta, kun niitä meillä käännetään, vaikka varsin vähän edes käytämme merkin vauvahousuja, jotka ovat liian lyhyitä ja leveitä meidän lapsukaisille.

IMG_6367

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti