Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

tiistai 15. tammikuuta 2013

Tiistai turinoita

Mitään kovin tähdellistä sanottavaa ei tällä kertaa ole. Lapset on tänäänkin imeneet Äiskän kuiviin. Niillä on menossa joku super aktiivinen kausi. Kävin sen kunniaksi juoksuttamassa Aamua läheisellä hiekkakentällä. Tai ihan omasta halustaan se juoksi.

Nyt ne onneksi nukkuu, molemmat. Äiskä pistää kohta koneen kiinni, lämmittää itselleen kupillisen glögiä ja lukee pari viimeistä lukua Juha Tapion elämänkerta kirjasta Ohikiitävää. Mielenkiintoista luettavaa, mutta suosittelen silti vain tosifanille.

Onnilla olis huomenna aamulla allergialääkäri, tarkoitus tehdä altistuskoe maidolle ja tietty mä onnistuin just tänään saada soijalla sen posket valmiiksi punaisiksi. Peijooni sentään. Katotaan miten sen huomisen kanssa käy. Me on päästy allergioiden kanssa vähällä, mutta kyllä ne silti osaa olla ärsyttäviä.

Minä olin tänään hammaslääkärissä ja ansaitsen papukaijamerkin, ei ollut taaskaan reikiä :D Hyvä minä!

Mutta nyt, läppäristä luukku kiinni ja kirjan pariin!

tammikuu2

Kuvissa retro-legoja, iskän ja setien perintöä suoraan 80- ja 90-luvuilta.

4 kommenttia:

 1. Leppoisaa iltaa! Onpa tutunnäköisiä legoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin meidän lapsuudessa taisi nuo lego valikoimat olla aika paljon nykyistä suppeammat :) Tuntuu, että kaikilla oli samat jutut.

   Poista
 2. Tiedän tunteen, kun iltaan mennessä on kaikki mehut imetty ja takki tyhjänä... Mutta ihania legoja! Meidänkin pojat leikkivät tänään minun ja sisarusteni vanhoilla legoilla mummolassa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummoloissa meilläkin leikitään vanhoilla legoilla. Parasta illoissa on se, kun kämppä vihdoin hiljenee!

   Poista