Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

lauantai 26. tammikuuta 2013

Hirmuinen osteluhinku!

Täälä on podettu viimeaikoina kiivasta shoppailukuumetta, joka on ilmennyt huolella valikoidulla ostoskorilla eri verkkokaupoissa, ja kuitenkin päättynyt selaimen sulkemiseen ilman yhtäkään loppuun vietyä tilausta.

Eniten huokailuja on aiheuttanut Skidi, jossa olisi viikonlopun aijan ilmaiset toimituskulut.

product_thumb (1)product_thumb (2)product_thumb (3)product_thumb

Olisi kiva tilata reput molemmille, syksyn hoitolaukuiksi tietenkin. Aamu tarvisi jotkut tuon tyyppiset legginsit ja Onnille muuten vaan söpö paita.

Hyviä perusteluita eikö vaan? Inhottava, karu, katkera totuus on kuitenkin se, että hankinta listalla taitaa olla kaiken näköistä tarpeellisempaakin ja tulevaa vanhempainrahakauden päättymistä on jo syytä silmällä pitää.

On me tosin tänään shoppailtukin… Huomaamatta Aamu on venähtänyt pituutta ja meidän minimittaiselle 4-vuotiaalle alkaa osa 98 senttisistä vaatteista käydä ahtaiksi. Niinpä napattiin jo jemmaan jotain 104 senttistä. Maxomorralta paita ja mekko, lisäksi shoppailtiin NameItiä. Katotaan jos saisin tyttösen huomenna innostettua sovituskuviin.

019-500x5001884-4-dress_clouds

Huomenna saadaan Uriskin kotiin. Jee, vaikka meillä on mukavasti täälä mennytkin, on ikävä jo vaivannut!

Niin joo… Päivän aikana on muutamaan otteeseen ollut koko blogi hukan tiellä. Mystistä kyllä, mun google tili oli suljettu poikkeavan liikenteen?? takia. Kumma juttu.

3 kommenttia:

 1. Nuo Skip hopin repin ovat kyllä söpöjä. Meillä tosin ne pääsevät hoitorepuiksi vain kesäisin. Talvella ei meinaa vaihtovaatteet, rukkaset yms. oikein kaikki sopia matkaan.

  Huomasin kans eilen, että Meidän Majaa ei löytynyt ja pelästyin, että mitä on tapahtunut. Tuli vain ilmoitus, että blogi on suljettu. Onneksi kaikki toimii taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieniä noi SkipHopit tosiaan on, jos kovin paljon tarvii vaatetta joukkoon. Mullakaan ei ole hajuakaan siitä mihin meidän lapset menee hoitoon, eli onko siellä minkälaiset säilytystilat vaihtovaatteille.
   Noissa uusissa päiväkodeissa on ihanan hyvät tilat!

   Poista
 2. Tosi ihana tuo paita!! Oliskohan meille kokoa, heti katsomaan :) kiitti vinkistä :D

  VastaaPoista