Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

perjantai 10. toukokuuta 2013

20 lukijaa! ja alevinkkien kaipuuta...

Wau ihan uskomatonta 20 lukijaa!
Kiitokset vain kaikille teille, jotka jaksatte seurailla meidän tekemisiämme! 30 lukijasta mä lupaan sitten pyyhkäistä jonkun arvonnan pystyyn...

Kirjoitteleminen on ollut hidasta viime aikoina, läppäri on tämän viikon kulkenut miehellä mukana ja tämä pöytäkone on hidas dinosaurus, lapsukaisten perässä täytyy juosta tällä hetkellä taukoamatta ja jotenkin on tullut vain järjestetty ohjelmaa enemmän kuin on aikaa. edit. Tätäkin tekstiä on kirjoitettua 2  3 tuntia!!

10 kk ikä on juuri se, kun kotiäidillä ei ole mitään muuta tekemistä kuin istua sohvalla ja surffata netissä vai mitä se joku sanoikaan?!?Unille ei nukahdeta ilman nukuttamista, joka paikkaan yletytään ja ehditään, mutta ei sanasta ei ole tietoakaan.
Oikeasti saarnatkaa vain 3-vuoden iästä ennen hoidon aloitusta, minä olisin silti ihan valmis töihin just nyt! Kolmen vuoden kotona olon jälkeen sekä mut, että lapset sais kaapia raapalla tuolta seiniltä. Ihailen hurjasti äitejä, jotka pystyvät olla sen 3-vuotta kotona. Sitä pidempää aikaa pidän jo oman elämän ja valtion tarjoaman koulutuksen haaskauksena. Anteeksi!

Ostovimma sitä vastoin on kovimmillaan, mutta pientä alea kaipailisin... Koska ne oikein alkaa? Vinkatkaas jos jossain on jotain hyviä meneillään!
Onnille hakusessa edelleenkin värikästä sisävaatetta, molemmille välikautta, Äiskälle itsellensä kesähousuja.

Tehokaksikko rauhoitettu välipalan kautta päikkäreille ja palapelin rakennuspuuhiin!

Nyt mä hekumoin sillä ajatuksella, että huomenna taidan päästä maistelemaan kesän ensimmäisiä kotimaisia mansikoita. KESÄ!6 kommenttia:

 1. Jee mä olin 20 lukija :-D mä olisin ollu nii mielelläni kotona pikkumiehen kans 1.3v mut tuilla vaan ei elä.... Onneks meile tarjoutu sellanen mahollisuus et mies tekee aamuvuoroa ja minä vaan 5h iltavuoroa. Tarhaan viemiseltä säästyttiin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuet on kyllä kurjat, se on totta sekin! Itsekin olen työssä vuorotyövaltaisessa työpaikassa ja monet vanhemmat siellä toimivat teidän taktiikalla.

   Poista
 2. No joo-O, aika tiivistä oleilu 10-11 kuisen kanssa on! Kaikkein rasittavinta aikaa oikeastaan, vaikka ihanaakin. :) tsemppiä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, 1-v jälkeen on taas paljon helpompaa, kun tyyppi kävelee, puhuu ja ymmärtää jo vähän paremmin.

   Poista
 3. hih ja huh, mä olin viimeksi kotona 4 vuotta. ja nautin! hyi mua! ;)
  no, tosin siinä oli 2 äippistä, lapset oli 2 ja 4 hoitoon mennessään.
  Kukin perhe tekee itselleen parhaat ratkaisut ja muiden mielipiteistä ei kannata niin kauheesti piitata, eikös? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta, joka kodissa tavallaan ja jokaisessa ratkaisussa on joka tapauksessa hyvät ja huonot puolensa. Helpolla ei pääse kukaan :)

   Poista