Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

torstai 2. toukokuuta 2013

Moloistiksiko? ja muuta pohdintaa…

Meillä on hakusassa syksyksi Onnille vk-haalari koossa 86. Tarkoitus on alehaukkailla se tai sitten tehdä superhyper hyvä kirppis löytö…

Nyt tulevana lauantaina olisi paikallisessa sporttiliikkeessä alessa Molon Pollyt, hintaan 69€. Pitäisköhän kuikuilla, jos denim kuosisena olis Onnin kokoa?

images (12)

Se sitten tarkoittaisi tästä haaveesta luopumista

pimg_78255_product

Kumpi parempi?

Huomenna ei onneksi tarvitse pähkäillä haalari asioita, kun pääsen ylläpitämään työkykyäni työnantajan tyky-päivään. Kukas sitä enemmän tarvitsisikaan kuin äippälomalainen!

Oikeesti, töissä ollessa kirosi aina tyky-päivien sijoittelua, ehtiikö sinne? Kuka tekee työt? Kauhean kiireen keskelle pitänyt sijoittaa! jnejnejne. Ja ny äippälomalla, soitto lapsenvahdille ja välitön ilmoittautuminen mukaan!

Mä olen muuten tasaisen arjen kannattaja ja taas mun arkea horjutetaan, kun Uriksen työmaalla puhaltaa muutoksen tuulet. Meidän kannalta aika hyvässä mielessä, mutta hyvilläkin uutisilla on aina varjopuolensakin… Ei auta kuin odottaa, että kuviot selkenee…

2 kommenttia:

  1. Molon Denim! Ihana. Kerran näin livenä ja ihastuin. Voisin harkita meillekin syksyksi :)

    VastaaPoista
  2. Joo, Molon denim ehdottomasti! ;)

    Minäkin kannatan tasaista arkea ja kyllä on meilläkin nyt muutosta ilmassa työ- ja pk-kuvioiden myötä... Ja ärsyttävintä on, jos joku asia on pitkään epäselvä!

    VastaaPoista