Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

torstai 16. toukokuuta 2013

Viikon varrelta


Helle on hellinyt ja ihanista keleistä on nautittu sydämen kyllyydestä! on vaunuiltu, pyöräilty, korkattu jopa rullaluistelukausi! Muutamat puuhat eivät ole poltteesta huolimatta kuitenkaan päässeet vauhtiin… Puutarhan Minipienen takapihan laitto ja sisutushaaveiden toteuttaminen. Puutarhan toteuttamista varten pitäisi ehtiä autolla puutarhamyymälään. Siis Uriksen pitäisi tulla ennen viittä kotiin ja auton pitäisi olla ehjä. Ehkä ensiviikolla?
Sisustuksen kanssa on sitten hieman isompi ongelma. Meillä on Uriksen kanssa hyvin vahvat mielipiteet sisustuksesta ja yleensä täysin päinvastaiset… Aina kuitenkin löydetään molempia ilahduttava ratkaisu, sen löytäminen vaan ottaa keskivertoa enemmän aikaa. Lauantaina olisi tarkoitus piipahtaa ikeassa hakemassa ensiapua akuuttiin sisustus masennukseen!
Vaatekaapit on sen sijaan päivitetty ajantasalla, kesävaatteiden osalta tilanne on loistava. Aamu tarvii vieläkin sandaalit ja jonkun huivin hellehatun korvikkeeksi. Onnin kaappi täydentyi tässä ihanalla Ej Sikke Lej:n helle setillä (kiitokset vain Onnin pikkuserkulle!) ja Anopin tuomalla Baby Linen pallopaidalla, joka muistuttaa kovasti Molon kuoseja. 
Äiskän vaatekaappi tarvii uusia shortseja, capreja tms kesäpöksyjä, vanhat on joko jääneet pieniksi kutistuneet tai ovat hajoamispisteessä. Korostan, että koko ongelmalla ei tietenkään ole mitään yhteyttä kuvissa esiintyvään croissantiin.
Turhautumista on ilmassa, PMS oireita? Naama kukkii ja kaikki ärsyttää! Käytiin tänään Aamun kanssa turhaan hammaslääkärissä, oltiin ilmeisesti puhuttu ihan eri kieltä ajanvaraus henkilön kanssa ja oltiin siis paikalla vääränä päivänä… Siirrettiin käyntiä suosiolla pari viikkoa eteenpäin. Mutta kyllähän otti päähän.
Fillaroitiin tällä viikolla puolet kaupungin kirppiksistä läpi, ihana löytö oli kolme priima kuntoista Disney leffaa 2,5 €/kpl. Mukaan tarttui uutukaiset uimashortsit ja myöskin uusi Po.pin maatila toppi.
Pala elämää-blogin ikävän kokemuksen saattelemana laitoin vihdoin kuvien kopiointi eston omaankin blogiini. Pitkään se on mielessä pyörinyt, mutta en vain ole saanut aikaiseksi. Omia kuviani en ole bongannut kuin fb-kirpun ostetaan osastolta, ei kovin vakavaa, kun kuvassa oli pelkkä ulkoiluasu, mutta kertakos se on ensimmäinen, kun joku lainaa jotain tärkeämpää kuvaa!
IMG_8255IMG_8271
IMG_8222IMG_8272
IMG_8273

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti