Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

perjantai 24. toukokuuta 2013

Viljamin puodin ihanuuksia!

Käväisin eilen lasten kanssa maakunnan MLL yhdistysten järjestämässä lastentapahtumassa. Paikalla oli myös Seinäjokinen Viljamin puoti myymässä ihaniaihania tuotteitaan.

Paikanpäällä kävi valitettavasti vain riihikuiva valuutta ja koska olen hyvin tottunut muovirahan heilutteluun pystyin kotiuttaa vain yhden setin huippuhyvää tarjousta.

Pandatrikoosta valmistetut lastenvaatteet olivat nimittäin 25€ kpl ja kaupanpäällisiksi sai samasta trikoosta valmistetun pipon!

Paita Onnille koossa 86 ja pipo Aamulle koossa M? ainakin luullakseni.Kovasti jäi kaihertamaan paita tai tunika myös Aamulle. Hitsiläinen, kun olisi tiennyt ennakkoon, nykyään kun melkein kaikilla messuille yms. löytyy myyjiltä langattomat korttipäätteet.

Täytyy kyttäillä, josko Viljamin puoti olisi tavattavissa myös muissa kesätapahtumissa täällä päin. Ja kaikkien ompelutaitoisten kannattaa tänä iltana suunnata nettiputiikkiin, jossa on meneillään kankaiden yö, kuulemma hienoja kangastarjouksia!

IMG_8395

Aamun tunikan lisäksi houkuttelisi vähäsen äidin maximekko, jota valmistetaan tilauksesta… Aikas ihana!

Viljamin maxi

Oliko Viljamin puoti teille ennestään tuttu? Itse olen bongannut postauksia aiheesta ainakin  Vaatehuttuja- ja Mamigogo-blogeista.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Suosittelen tutustumaan, uutuuksia on tulossa ja ainakin fb-päivityksistä lurkittuna luvassa on kaikkea kivaa :)

      Poista