Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

maanantai 20. toukokuuta 2013

Kesä ja Små Rollinger

Anteeksi kamalasti, postaustahti on ollut… laiskahko? Mutta, eikö se ole sanomattakin selvää, ettei näillä mieltä ja hipiää hellivillä keleillä ehdi istuskella koneen ääressä kovin kauaa? Läppäri raukka alkaa läähättää jos sen vie ulos auringon paisteeseen ja sisällä ei malta olla!

IMG_8277[1]

Kesän varmimpia merkkejä ovat kotimaiset mansikat, joista täällä on nautittu valkosuklaan ja jääteen kera, nams! Kasvihuoneestahan nuo vielä tulevat, mutta kyllä ne silti mansikalle maistuvat!

Muistattehan, että ulkomaalaiset marjat, tuoreet ja pakasteet, tulee kypsentää ennen syömistä! Kannattaa siis suosia kotimaista!

IMG_8291[1]IMG_8303[1]

Onnikin on siirtynyt kesäasuun, tosin edelleen aika varovaisesti on nautittu helteistä tuolla ulkona. Tämä Små Rollinger by Marathon merkkinen setti tarttui joukkoon yllättäen Prisman lastenvaateosastolta. Mielestäni varsin hauskan näköinen, 100% puuvillaa, valmistettu euroopassa ja materiaalille luvataan 2 vuoden takuu normaali pesuissa ja käytössä. Aika hyvin luvattu lastenvaatteelle, mielenkiinnolla odotankin ensimmäisen pesun tulosta, noilla 100%puuvillaisilla vaatteilla on ainakin meillä ollut tapana menettää muotonsa aika vikkelästi.

 

Ahkerasti ollaan tavattu ystäviä, vietetty aikaa takapihalla ja leikkipuistoissa, pestypyykkiä ja varovaisesti sotkettu käsiä kukkapenkin multaan. Lauantain Ikea reissu sen sijaan jäi välistä, kun Onni heräsi aamulla kuumeisena, mutta ehtinee sinne myöhemminkin! Mun haikailemat ovet vaan olisi olleet tämän kuun ajan –20% tarjouksessa.

Mieluusti ottaisin myös vinkkiä vastaan, että mistä 25 kokoisia hiekkalaatikkoballerinoja löytyy? Henkkamaukalla ei ollut kivijalassa jäljellä kokoja ja nettikaupassa ei oikeita malleja tai oikeaa kokoa…

4 kommenttia:

 1. Ihanat mansikat! :)
  näillä keleillä kuuluukin nauttia piha elämästä, kyllä sitä ehtii taas bloggailla.. :)

  VastaaPoista
 2. Kai ny pitää nauttia keleistä! Aivan mielettömän hienot ilmat on olleet.
  Kiva asu! Aikamoinen takuukin vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika rohkea takuu tosiaan, just kävin ripustamas kuivumaan ja ekan pesun jälkeen näytti oikein hyvälle. Mielenkiinnolla kyllä seuraan,raportoin ja tarvittaessa uteliaisuudesta reklamoin... (oikeesti nää ei ollu ees niin kalliit, että näiden tarttis montaa kesää kestää, mutta jos tommonen lupaus annetaan niin täytyyhän tätä tarkemmin tutkia!)

   Poista