Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

maanantai 13. toukokuuta 2013


Iso muki kahvia, on ainut millä tämä Äiskä pysyy tänään edes jotenkin pystyssä. Takana siis todella todella hyvin nukuttu yö, josta pieni hetki torkuttu omassa sängyssä, hieman pidempi nojatuolissa, turhankin pitkä pinnasänkyyn nojaten ja lopulta 155 cm pitkästä kerrossängyn alapedistä heräten.

Molemmat lapset, Onni etenkin ovat räkäisen oloisia, Äiskällä itselläkin kurkku kipeänä. Ollaankohan otettu kevättä vastaan liiankin innokkaasti? Saa nähdä kehittyykö todelliseksi taudiksi vai kituutetaanko vain tällä tavalla pari päivää?

Eilinen äitenpäivä kuitenkin meni mukavasti, kukaan ei ollut vielä kipeänä, aamulla sai Äiskä loikoilla pitkään ja tulla "herätetyksi" valmiiseen aamupala pöytään ja nauttia luvattoman paljon Uriksen tekemää suklaista moussekakkua. Nams. Loppupäivä oleiltiin ilman erityistä ohjelmaa, grillattiin takapihalla ja pötköteltiin muuten vaan.
Illalla yritettiin vähän saunoakin, mutta siinä vaiheessa Onni alkoi osoittaa ensimmäisiä potemisen merkkejä.

Vielä olisi ohjelmassa kaksi kappaletta ponikerhoja kera juttua tekevän toimittajan :/ Mitähän siitäkin tulee?

Jotenkin tuntuu, että kevään mittaan kertynyt väsymys alkaa olla lakipisteessään, ehkäpä tästä onkin sitten suuntana ihana pirteä kesämieli?
Tuntuuko kenestäkään muusta siltä, että päivissä on liian vähän tunteja ja viikossa liian vähän päiviä?

2 kommenttia:

  1. Tsempit! Aika tuntuu menevän just nyt ylinopasti, mitään ei meinaa ehtiä, kun noh, ollaan töissä ja hoidossa ja sitten vaan ulkoillaan.
    Väsy ja sairastelu on kurjaa, toivottavasti helpottaa pian!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos, kyllä se jo tästä :)

    VastaaPoista