Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

maanantai 27. toukokuuta 2013

Onnin päivähoito osa 1.

Olenkohan jossain välissä maininnut, että meillä otetaan kaikki ilo irti kesästä, vietetään oikein kaikkien aikojen kesäloma (ainakin Äiskän ja lasten kesken), ja palataan sitten syksyllä karuun arkeen.

Lapset aloittavat päivähoidossa elokuun alussa, kun minäkin siirryn takaisin työelämään. Hoitopaikkaa on molemmille lapsille haettu läheisestä ryhmäperhepäiväkodista, toivottavasti se myös sieltä saadaan.

Olen jo tovin ollut valmis palaamaan töihin. Ja mikäs olisikaan olleessa, kun odottamassa on mitä mainioin työpaikka, mielenkiintoiset työtehtävät ja hyvät työkaverit. Hoidon aloitus sen sijaan jännittää. Sopeutuvatko molemmat lapset nopeasti, onko uusi hoitopaikka mukava, tullaanko hoitajien kanssa toimeen, miten sujuu heräämiset, kumpi vie, kumpi hakee, entäs kun sairastetaan? Kysymyksiä on tuhansia.

Äiskä lievensi jännitystä shoppailemalla Onnille vähän varustusta hoidon aloitusta varten.

IMG_8408[1]

SkipHop-kerhoreppu, Starchild-tossut ja Maxomorran housut.

Lauantaina vietettiin nimittäin Seinäjoella Tinttaiitan ja Ruko designin yhteisen varastomyymälän avajaisia ja pakkohan siellä oli piipahtaa. Ja luulen, että huomenissa pitää jo piipahtaa uudelleen.

Liike on pieni, mutta ihastuttava, valikoimaa löytyy runsaasti lastenvaatteista sisustukseen, merkkejä mm. Ferm living, Papu, Maxomorra, Skiphop, PaaPii, Molo, Aarikka, Novastar ja vaikka mitä muita. Valikoima tulee kuulemma muotoutumaan hieman ja toiveita mielenkiintoisista merkeistä sai esittää.

Minulle tämä oli riemastus, hurja määrä omia lemppari merkkejä vain muutaman kilometrin päässä odottamassa!

Shoppailen mieluiten kivijalkapuodeissa, joissa tuotteita pääsee hypistelemään, niihin voi rakastua ja mikä parasta; ne saa heti mukaansa! Monesti käy niinkin, että joku juttu ei livenä olekaan yhtään niin ihana kuin netissä vaikutti, siitäkin syystä minun kukkaronnyörini ovat löyhemmässä kivijalassa asioidessa, nettiputiikeissa pohdin koko ajan, että entä jos…

Jos Seinäjoen suuntaan on kulkua niin suosittelen poikkeamaan, avajaisten kunniaksi oli aika mukavia tarjouksiakin.

Muistattehan myös arvonnan!

4 kommenttia:

  1. Hyviä hankintoja päiväkotiin. Nuo tossut ovat ihanat :)

    Hienoa että pohjanmaalle tulee uusi lkauppa, siellä niitä kaivataan. olen itse lähtöisin pohjanmaalta, ja silloin tuli paljon netistä tilattua kun ei 60km viitsinyt ajella kaupunkiin vaan katsomaan jos löytyis jotain. mielummin ostokset puodissa, jossa pääsee hypistelemään ja pähkäilemään kokojen kanssa.

    VastaaPoista
  2. Voi, jossain vaiheessa se on meilläkin edessä hoitoon lähtö. Onneksi sitä ei tarvitse vielä ajatellakaan. :)

    Sulle on asiaa blogissani! ;)

    VastaaPoista