Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

torstai 1. marraskuuta 2012

Ei kaikki ole vain ikeaa...

Meidän koti olis lähestulkoon valmis Ikean mallikodiksi. Niin paljon meille on kyyditty huonekaluja ja muuta kätevää tavaraa Tampereen Ikeasta. Helmikuussa tuotiin ihan kuorma-autolastillinen, kun muutettiin.

Mutta kun sieltä löytyy niin joka lähtöön, silmää miellyttävää ja meidän mukaan kestävää. Ja mistä muusta insinööripariskunta niin ilahtuisi, kuin illasta kasaten kalusteita OIKEASTI hyvien ohjeiden kanssa? (Oikeesti meillä on pientä jopa pientä kisaa siitä kumpi saa koota.)

Aiemmin lupasinkin esitellä niitä Ikea hankintoja tarkemmin. Se aika ei ole vielä nyt. Sen sijaan ajattelin tehdä pikku postauksen niistä huonekaluista jotka meille on hiipineet jollain muulla konstilla.

Ajattelin aloittaa yhdellä suosikilla:
Ihana vihreä nojatuoli ostettiin Sotkasta viime talvena. Mentiin sohvaa ostamaan, mutta kun tämä kapine tuli heti oven suussa vastaan, tiesin, että se oli rakkautta ensisilmäyksellä.
Tämä on mun tuoli.

Löytyi sieltä se sohvakin:
Mustanharmaa divaani... Olohuoneessa värimaailma pyörii mustan, harmaan ja valkoisen maailmassa, lukuunottamatta tuota nojatuolia.

Epäikeaa on olohuoneessa ehkä eniten, siellä majailee myös Uraputki-isän askartelema korkea hylly kaikenmaailman soittimille ja laitteille:

Keittiössä on kaikista harmittavin ostos:
Myllymäki furnituren senkki osoittautui ihan kaikkea muuta kuin laadukkaaksi. En tykkää ja ottaa päähän. Mutta mistä voi tietää ennenkuin kokeilee?
(Huomaathan tuliaissuklaat. Nam!)

Jotain perittyäkin löytyy yhä:

Ruokapöydän tuolit ovat kotoisin miehen lapsuudenkodista, pöytä on heivattu pois ja tuolitkin jossain välissä hiottu ja maalattu (astiastoon sopivaksi tietty). Näistä tykkään, vaikka ovat jo useamman muuton myötä kolhiintuneet.

Meidän makkariin, uuden työpisteen sivuun, muutti jakkara:

Tämä on kaivettu mummolan ulkovarastosta ja maalattu. Mistä lie alunperin.

Sitten loppuun kiireisimmät "hävityskohteet"

Eteisen lipasto. Ei sovi maailmaan!

Lastenhuoneen sängyt:

Yllättävän paljonhan noita sitten olikin? Tuohon eteiseen mielin uutta lipastoa, kun tuo nykyinen ei värimaailmallaan miellytä. ellei sitä sitten maalaa?
Ja lastenhuoneen sängyt menee uusiksi, kun Onni on riittävän vanha muuttamaan pois pinnasängystä, eli ei vielä hetkeen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti