Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

perjantai 9. marraskuuta 2012

Småfolkin hepat

Olenkos joskus ennenkin maininnut, että meillä tykätään Småfolkin kuoseista? Siitäkin huolimatta, että näillä on vähän tapana nyppääntyä pesussa.

Ihan ehdoton lemppari on ollut keltainen kukkaheppatunika (98-104), se on mennyt narulta ylle ja taas pyykkiin ja alkaa se olla sen näköinenkin!
Pitkään olenkin katsellut sille sopivaa korvaajaa, mutta yhtä ihanaa kuosia ei ole tullut vastaan, ennenkö nyt Småfolkin talvimallistossa.Niinpä tilasin sen nyt samalla, kun tilasin Oulaavan alesta Onnille traktoripeiton.
Pakko muuten kehua toimintaa,7 vrk tilauksen tekemisestä olin:
-Saanut paketin
-Saanut uuden paidan "viallisen" tilalle.
Tänään vein sen hutiversion postiin. Siinä oli kaiketi tehtaalla tullut joku pieni värivika ja tuota pinkkiä väriä oli hentoina raitoina vähän sielläkin missä ei pitänyt.
Toinen versio olikin täydellinen!


Soviteltiin MeandI:n nallepöksyjen kanssa.
Paita on kokoa 4-5 v (104-110) ja on vain vähäsen reilu.Yllätyin hieman traktoripeitosta, se oli vain yksinkertaista trikoota. Tähän asti olen törmännyt aina kaksinkertaisiin. Alen jälkeen hintaa ei peitolla ollut juuri nimeksikään, joten enpä jäänyt asiaa sen enempää harmittelemaan. Kesällä voi olla tarpeenkin vähän ohuempi peitto.

Jos jollakulla kuitenkin on ehjänä ja tahrattomana ja ylimääräisenä tuota keltaista heppatunikaa.
Mieluiten koossa 104-110, niin sitä voi kaupata sähköpostilla...
2 kommenttia:

 1. Aika jännä, että Småfolkit ovat nyppääntyneet pesuissa. Meidän Småfolkeilla on pesuja takana vasta kymmenkunta, mutta eivät ole olleet moksiskaan. Pesen kyllä aina kuosipaidat nurin käännettynä, enkä kuivaa kuivurissa.

  Ihanat nuo molemmat heppakuosit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä katsoin, että tässä uudessa paidassa materiaali oli erityyppistä, kuin meidän aiemmista. Ehkäpä laatua on parannettu? Toivottavasti!

   Poista