Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

MeandI alessa...

Tänään alkoi Me&I alemyynti.
Emännille se alkoi jo eilen ja vaikka olinkin vähän yllättynyt aleen päätyneistä tuotteista, niin tulin sieltä tilanneeksi molemmille lapsille jotain.
Samalla varasin jo kutsut uudelle mallistolle. Mahdollisuus olisi ollut ottaa jo julkaisua seuraavalle päivälle, mutta vähän linkaisin ja kutsut ovat 5.2, kun mallisto ilmestyy 30.1

Mutta siitä alesta. Mitään hirmuista hintaajuhlaahan se ei ollut ja useimmat tuotteet oli niitä, jotka ei meille olisi valikoituneet edes huomattavasti edullisempina.

Olen ollut syksyllä kolmilla miikkari kutsuilla ja jokaisilla haikaillut pöllöjä. Nyt kun Owls paita sitten oli mukana aletuotteissa niin heltyi ne vaan minunkin kukkaron nyörini.


Aamu himiöitsi kutsuilla itselleen turtles mekkoa. Tunikan mumma jo kotiuttikin Aamulle ja sitä on pidetty niin paljon, että menköön nyt sitten pukin pussiin tuo mekkokin.
Kooksi otin 110/116, saas nähdä miten paljon on kasvunvaraa. Me&i vaatteiden koot tuntuvat olevan melkoista arpapeliä?!


Vaikka kaikissa kuvissa mekkoon on yhdistetty tuo turtles paita (alessa myös se)
niin minä ajattelin yhistellä tuota meillä olevaa tunikaa ja yksiväristä mustaa ja valkoista.Aamulla on tällä hetkellä useampiakin mekkoja kaapissa, mutta vain muutama niistä kelpaa tytölle itselle. Olisikin ehkä aika laittaa niitä muita kirppikselle. Suotta niitä sielä pitää, kun neidillä tuntuu olevan varsin valikoiva maku.

Jos joltain siis oli vielä bongaamatta ko. ale niin nettisivuilta löytyy tuotteet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti