Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Lasivitriinin uusi look.

Muutama kuva eilisistä kämpän pikkupäivityksistä. Tarkoitus oli tänään jatkaa, ja varmaan jatkankin, mutta just tällä hetkellä on tärkeämpää pidellä kainalossa tuota pikkupotilasta.

Aamun yö kun ei mennyt yhtään putkeen, heräsi alkuyöstä muutamaankin kertaan ja 4 jälkeen ei saanut enää ollenkaan nukuttua. Eikä syynä sen kummempaa, kuin nouseva kuume.

39,5 tietämissä huitelee, eikä mikään enää siinä vaiheessa pysy sisällä. Helpotusta tuo panadol, silloin saa unen päästäkin kiinni. Toivottavasti olis pikainen tauti!

Mutta aloitetaanpa siitä vitriinistä. Me ostettiin Pankki osti tämän kämpän runsas vuosi sitten, ja kuluvan vuoden tammikuussa päästiin tosissaan käsiksi. Laitettiin seinäpintoja, lattialämpöjä, kylppärissä vähän isomminkin, mutta yksi tekemätön homma meillä olis.

Keittiön laitto. Tarkoitus olisi vaihtaa työtasot ja liesituuletin. Ja kokeilla maalata välitilan kaakelit. Ikinä ei vaan tunnu hyvältä hetkeltä.

Myös keittiökaapeista ja nimenomaan niiden ovista. Eniten inhotusta on aiheuttanut pari vitriini ovea. yäks.

 

IMG_5112

Niistä on iloisesti heijastellut koko kaapin sisältö maailmalle. Niinpä sain ajatuksen maisemien parantamisesta.

Makuuhuoneen tapetoinnista oli jäänyt yli juuri sopivasti ihanaa kaupunkimaisemaa!

IMG_5111

Ja nyt näyttää paljon paremmalta! Ja noitahan nyt vaihtelee jatkossa fiiliksen mukaan.

Hivenen joulutunnelmaakin päästettiin hiipimään sisätiloihin, vaikka varsinaisesti joulun tekeminen aloitetaankin vasta ensimmäisestä adventista.

IMG_5129

Taidanpa ihan salaa tässä kuunnella yhden joululaulunkin. Leppoisaa sunnuntai päivää kaikille, toivottavasti se sujuu vähän terveemmissä merkeissä, kuin meillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti