Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

maanantai 12. elokuuta 2013

Alelöytöjä ja syysuutuuksia

Niinhän siinä kävi, kuten epäilinkin. Töihin paluun jälkeen kaikki vaatehörhöilyihin jäävä aika on minimoitunut. Aktiivinen olen ollut lähinnä fb-kirpulla ja nyt onkin pinna kireällä, kun pitäisi ehtiä ostoja noutamaan ja myytyjä luovuttamaan. Saa siis sekin lysti loppua nyt!

Loppukesän alennusmyynnit jäikin lähes kokonaan hyödyntämättä, marketti ostoksilla piipahdin kuitenkin Seppälässä ja mukaan lähti neuletunika Aamulle, paita ja farkut Onnille. Kaikki yhteensä 12 €, Arvostan kovasti noita Seppälän alennusmyyntejä!

 

IMG_9813[1]

Aamun ja Onnin vaatetilanne on tällä hetkellä oikein hyvä, Onnilla on itseasissa vähän ylitarjontaakin, Aamulle olen kerrankin onnistunut ostamaan maltillisesti ja järkevästi vaatteita. Kyllä se vanha koirakin oppii!

Syksyn mallistojakin on sivusilmällä vilkuiltu, alan kiljumaan jos näen vielä yhdenkin Molo tai MiniRodin aiheisen postauksen. Eikö blogistien maailmassa oikeasti muita vaatemerkkejä tunneta?

Itse bongasin tänään facebookista Minimintin mainoksen Maxomorra uutuuksista ja kävin tutustumassa vähän tarkemmin syksyn kuoseihin. Tykästyin, nättejä ja lapsekkaita kuoseja taas ja huomattavasti paremmissa väri yhdistelmissä kuin keväällä ja kesällä!

Koskahan näitä saa Hoplaasta tai Tinttaiitasta?

Downloads8

Iskikö nämä kehenkään muuhun, vai onko kaikki pingviinipaitojen lumoissa?

2 kommenttia:

 1. Täysin samaa mieltä olen kanssasi. Nuo Molot ja mini rodinit tulee jo korvista. Ja eivät edes ole minun makuuni.

  Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä tykkään Molosta, MiniRodinista en niinkään (kauheen kaksmielisen kuuloista!!!). Mutta on ne kyllä viime päivien aikana niin nähtynähtyjanähty!

   Poista