Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

tiistai 6. elokuuta 2013

Back in business


“Äiti, tehdäänkö isojen tyttöjen juttuja, se on sellaista värittelyä ja lukemista mihin pienet pojat ei saa tulla mukaan.” Samaan aikaan yksi pieni poika parkuu onnetomana Äiskän jalan juuressa lattialla. Väsy on liian kova, pojulainen nukahtaa silmänräpäyksessä myöhäisille päiväunille.”

Kaksi ensimmäistä työ- ja hoitopäivää takana, rytmit on vähän hukassa, ikävä on ollut puolin ja toisin, mutta ihan tyytyväisiä ollaan silti!
IMG_9802[1]
Myönnän, etten ihan muistanut miten hektistä tuo työ onkaan. On projektipalaveria ja kuukausikokousta, puhelinneuvotteluja ja työmatkoja ja sitten siinä välissä pitäisi hoitaa ne arkisemmat työasiat. Kalenteri on jo nyt merkinnöistä kirjava, enkä todellakaan ole päässyt vielä edes ajantasalle.

Mutta ei se haittaa, olen silti tyytyväinen!

Lasten hoito on startannut petollisen mukavasti. Vanhempani hakivat lapset kahtena ensimmäisenä päivänä jo aiemmin hoidosta, olen siis saanut huristaa töistä suoraan kotiin, valmiiseen ruokapöytään ja keskittyä illan leikkimiseen, sopeutumiseen ja lepäämiseen

Aamu on aamuisin itkeskellyt hoitoonmenoa, mutta viihtynyt silti päivät hyvin. Onni on jäänyt mukavasti hoitoon, ollut iltaisin normaalia syliteltävämpi ja öisin vähän levoton. Unirytmejä täällä etsii itsekukin.

IMG_9800[1]

Ihana ylläri oli ensimmäiset kypsyneet tomaatit, vielä yllättävempää oli, että ne olivat keltaisia :D

5 kommenttia:

 1. Siitä se lähtee! :) Tsemppiä sinne, toivottaa toinen samassa veneessä oleva (joka on niin väsynyt että kaatuu kohta sänkyyn...)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä se tästä kahden viikon kuluttuaa ollaan jo konkareita!

   Poista
 2. Pikku hiljaa se siitä lutviutuu, sulateltavaa riittää, mutta kaikki aikanaan ja mukavaltakin kuulosta! Kiva kuulla kuulumiset!
  <3
  Ja ennen kuin unohdan, mun on pitänyt mainita sulle, että Kurikan markkinoiden aikaan 17.8 olis Jyllinkosken sähkölaitosmuseolla tai Sähköpuistossa (nykyään siksikin kutsutaan) avoimet ovet ja mut löytä sieltä töistä (vika päivä näillä näkymin, vähän toisenlaiset haikeudet...) ja muutenkin sinne on tosi kiva tapahtuma tulossa, että pistäs korvan taakse ja hauskaa työviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiätkös... Meitä on sinne markkinoille vähän haasteltu muutenkin. Siellä olis se lasten konserttikin. Taitaa olla, että tullaankin. Jos tullaan niin tuun ehdottomasti moikkaamaan!

   Poista
  2. Kiva! Facebookista löytyy seikkaile suupohjassa -ryhmä, joka liittyy tapahtumaan. Kannattaa liittyä ;)

   Poista