Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

tiistai 13. elokuuta 2013

Kirppishankintoja

Menköön nyt materiaalipostaus linjalla, kun parempaankaan ei aika riitä. Kuten eilen mainitsin, olen viime aikoina ollut aktiivinen kirppis ostelija. Tällä kertaa kuitenkin on homma ollut kohtuu järkeistettyä.

IMG_9821[1]

Ylhäällä fb-kirpulta metsästetty Reimatec takki Onnille, koossa 92 eli ens vuodelle vasta. Kengät on niin-ikään fb-kirpulta, molemmat uusia ja toivottavasti koko natsaa sitten joskus. Oikealla olevat Po.pin paidat ja neuletakki sen sijaan ovat ihan livekirppu löytöjä.

Vasen reuna koostuukin sitten miikkari löydöistä fb-kirpuilta (ja bloppikselta), housut, paita ja kolme bodya Onnille paita ja takki Aamulle. Lisäksi keskellä on Lindexin raidallinen froteepaita, joka oli ihan Onnin näköinen.

Huomenna koukkaan kyytiini pari ikean mammut jakkaraa leikkimökkiin ja pöydän mummolaan, mutta muuten saa luvan riittää hetkeksi. Oma vaivansa näidenkin kotiuttamisessa on ja live kirpuille ei nykyisillä aikatauluilla yksinkertaisesti ehdi.

Mitenkä te mieluiten kirppistelette, livenä, fb:ssä, huuto.netissä vai blogikirppiksillä?

2 kommenttia:

  1. Facebookin kirppikset on kyllä suosiossa nyt, niin ostaessa kuin myydessä! Tai on minulla pari-kolme kertaa vuodessa pöytä myös lastenvaatekirppiksellä. Ehkä jako menee niin, että merkkivaatteet fb:ssä ja peruskaura livekirpulla. :)

    VastaaPoista
  2. Minä oon vaihtanut melkein kokonaan liveen, saa tarkastaa tavaran heti puolin ja toisin. Tuntuu välillä ihmisillä olevan vähän outo käsitys hyväkuntoisesta ja uutta vastaavasta.

    VastaaPoista