Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

lauantai 3. elokuuta 2013

Lomat loppuu, syksy saapuu…

 

kesä3

Meillä on ollut harvinaislaatuinen kesä. Tuleekohan toista samanlaista enää koskaan? Jos ei tule, niin ainakin tästä kesästä on otettu kaikki irti ja kaiken tämä kesä on meille antanutkin, runsaine aurinkoisine päivineen!

Aamu ja Onni ovat päässeet nauttimaan aika uskomattomista reissuista, kiitos mummojen, tätien ja setien, jotka ovat kantaneet kortensa kekoon, ja ennätys paljon olemme lomailleet ihan oman perheen voimin. Ensi kesästä ei vielä tiedä, parhaimmillaan lomaillaan 4 viikkoa molempien vanhempien voimin, pahimmillaan toinen ei lomaile ollenkaan. Varmaa on kuitenkin, että koko kesää ei ensi kesänä ole kukaan kotona.

kesä2

Niinpä senkin edestä, on mummoloitu, mökkeilty, on veneilty, käyty laivalla, kylpylässä, muumimaailmassa. On piipahdettu ähtärissä eläinpuistossa, hieman pienemmässä ylistarossa ja käyty wasalandiassa. On tavattu ystäviä, vietetty päiviä rannalla, kaupungilla jäätelöllä, matkusteltu bussilla, maalattu leikkimökkiä, etsitty uusia leikkipuistoja. On nähty titi-nalle, tavattu serkkua, löydetty uusia ystäviä. On käyty mustikassa, maisteltu mansikoita, uitu lämpimässä paljussa ja viileässä järvi vedessä. On vierailtu kirjastossa, käyty katsomassa futisotteluita, pörröisiä lehmiä farmareilla ja torimyyjiä markkinoilla.

kesä4

Ja nyt se on ohi, viimeinen viikonloppu tätä kaikkienaikojen kesää jäljellä, viimeisenä, muttei vähimmäisenä ohjelmanumerona Sirkus Finlandian esitys, siihen on hyvä päättää kesä.

Mieli on haikea, yksi vaihe elämässä jää jälleen menneisyyteen.

kesä1

 

Hyvästi ihana kesä, tervetuloa syksy ja uudet tuulet!

3 kommenttia:

  1. Mahtavan kuuloinen kesä teillä ollut, näillä jaksaa ottaa pimenevät illat vastaan. :)

    VastaaPoista
  2. Läkähdyttävän upea kesä teillä. Seuraavaksi kohti uutta! <3 hyvin se menee. :)

    VastaaPoista
  3. Läkähdyttävä on varmasti se oikeampi termi, vaikka kesä olikin ihana ja mieleen painuva. Täysillä eläminen vaatii kuitenkin veronsa ja fiilikset on oikeastaan aika uupuneet, töihin mennään lepäämään :D

    VastaaPoista