Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

torstai 1. elokuuta 2013

Me&I kurkistuksia

Me&I oli julkaissut ensimmäisiä kuvia tulevasta mallistostaan.

Ensimmäisistä kuvista löytyi oikeastaan yksi must-have, muutama ihan kiva ja monta ei-ikinä juttua.

me&iaw13

Smulanpyllyt muuttaa meille melkovarmasti, pinkit yogapantsit iski myös. Perhosiin on nyt jääty jumiin ja pahasti… Hohhoijaa.

Jostain syystä poliisiautotakaan ei iske, vaikka keltainen väri houkutteleekin. Ruskea väri sen sijan ei houkuttele, vaikka muuten onkin kaunis kukkatunika.

Äitien mallistosta oli julkaistu myöskin useampia kuvia, mutta itse tykästyin ainoastaan tuohon nappi paitaan. Yleensä Me&I:n naisten vaatteet ei oikein istu mun ylle, joko värin tai mallin puolesta. Tämä kuitenkin näyttää kivalta!

5 kommenttia:

 1. Tuo nappipaita näyttää tosi kivalta ja tiedän, että pojat rakastuisivat noihin poliisiautoihin... :) Ne on kyllä hämmentävän samannäköiset kuin tämän kesän t-paidat lindexiltä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muuten on! Eikä oo muuten eka kerta, kun Miikkarin ja Lindexin saman kauden mallistot muistuttaa erehdyttävän paljon toisiaan.
   Hyvin siellä haistellaan :D

   Poista
 2. Mä iskin silmäni tuohon kukkatunikaan, mutta ruskealla pohjalla se ei kyllä iske. Miten musta tuntuu, että nuo smulanpyllytkin on jo nähty? Ostin itselleni alesta perhoshupparin, mutta mitä järkeä niitä oli myydä alella, jos sama linja jatkuu? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan noita erilaisia pyllypöksyjä ollut, samaten kun taskullisia haaremeita, mutta ne näyttää niin söpöltä tuollaisen taaperon yllä, että mä kelpuutan ne vielä :D

   Poista
  2. Onhan ne kivoja pienten päällä nuo pyllypöksyt :)

   Poista