Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

keskiviikko 14. elokuuta 2013

Me&I ällöimmät

Uutta Me&I mallistoa on nyt nähty ja kuultu ja onhan sielä ihanuuksia, mutta mun mielestä hämmästyttävän paljon ällötyksiä…

Nyt sitten varoitan jo etukäteen… Takana on huono päivä ja kommentit tulee olemaan sen mukaisia. Älkää ottako henkilökohtaisesti, kyllä mäkin tilauksen tulen tekemään ja kuka tietää joku näistä inhokeistakin joskus meille rantautuu, kun mieli muuttuu.

Ällötykset top 5

1.Ruskean ja oranssin raikas yhdistelmä… Tykkään oranssista, mutta ruskeaan yhdistettynä siitä katoaa kaikki pirteys. Mädännyt väriyhdistelmä.

132101_individ_130806auto

2. Ruskea nyt ylipäänsä… Kivat ois pupu housutkin, mutta miksi aina ruskeaa? Tässä mallistossa sitä piisaa. Kuten kevään mallistossakin ja viime syksyn jajajajaja.

asuntoautok_127

3. Migreenikuosit… Jos ei näistä saa pään särkyä niin ei sitten mistään!

132209_individ_130806k_160

 

4. Pääkallot… Sorry, mutta mä en tykkää pääkalloista lapsilla.

K_106pääkallo

5. Synkkyys… Voihan hautajaisvärit… 7 pipoa – 2 mustaa, 2 tummansinistä, 1 ruskea…

k_15k_43k_94k_107k_147

15 kommenttia:

  1. Olin itsekkin hiukan pettynyt syksyn mallistoon :((( kyllä sitä varmaan tulee jotain tilattua, tykkäsin noista pupu housuista, ainut mikä mua korpee, on se että kaikki pitää olla velouria :)) muuten kyllä tykkään ruskeista alaosista :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä oli harvinaisen paljon muutakin kuin velouria tänä syksynä. Legginsejä ja yogapantseja ainakin, mutta ne tais kaikki olla jäänteitä kevään mallistosta.

      Poista
  2. hehheheh, itse kyllä tilasin ainakin pääkalloja mutta ymmärrän sun pointin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se menee toiset tykkää äidistä ja toiset tyttärestä :)

      Poista
  3. Ja marsut! Joo ihan kauheita! Ihana postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä ny. Mä tykkäsin niistä marsu pöksyistä, muista en kun ne oli ruskeeta... Mutta joo enimmäkseen kauheita.

      Poista
  4. Ruskea ja oranssi ovat parhaimmillaan hyvä pari, mutta tuossa oravapaidassa se näyttää ainakin kuvassa tosi tunkkaiselta. Mä tykkään ruskeasta, jos se oikeasti toimii ja tukee kokonaisuutta :)

    Mutta joo, ihan hyviä pointteja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, onhan meilläkin paljon ruskeaa ja tykkään yhdistää ruskeaa esim hempeään vaaleanpunaiseen tai vaaleansiniseen. Jotenkin noissa kovin kirkkaissa/räikeissä väriyhdistelmissä se saa juuri sen tunkkaisen sävyn.

      Poista
  5. Minäkään en lämpene näille, tunkkaista ja saman pyörän keksimistä uudelleen... Miksi pitää kaivella niitä vanhoja kuoseja, voisi keksiä jotain uutta. Ja ruskea - ei kiitos, siihen kyllästyin jo aikaa sitten! Mutta kyllähän näille epäilemättä löytyy markkinat. :)

    Meille voisin tilata ne mustat simppelit housut. Ja ehkä poliisiautopaidat, koska tiedän että pojat rakastuisivat niihin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No uutta nimenomaan kaivattaisiin, ruskeassakin eniten mättää se, että se on mukana joka mallistossa ja lähes joka tuotteessa.

      Poista
  6. No minähän en tykkää ruskeesta enkä sinisestä, enkä ole tähän päivään mennessä vielä törmännyt Meandi vaatteeseen, jonka olisin halunnut ostaa... aina niissä on mulle jotain vikaa! :D

    VastaaPoista
  7. Moi! :)
    Niin samaa mieltä! Mäkään en tykkää ruskeasta, mutta en kyllä oranssistakaan. Ja nuo monet kuosit, auts! Silti PeNan jutun jälkeen rupesi harmittamaan, että tällä kertaa ei kutsuja taida olla luvassa mulle. Tosin sortuisin sit kuitenkin johonkin.
    Ihana postaus!

    VastaaPoista