Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

maanantai 19. elokuuta 2013

FatBoy yms kokemuksia vailla…

Haluaisin säkkituolin meille. Nykyaikaisemman kuin oman nuoruuden nahkaiset pyöreät, usein vähän vajaat “reput”.

Vaan onkos kellän kokemusta jakaa noista Fatboy (jumbo back, king sack, sit&joy, hot kiss jne.) tyyppisistä ratkaisuista? Suositteluja tms.? Netistä tilaamiseksi taitaa mennä joka tapauksessa. Entäs ilmatäytteisestä Bubblesta?

 

13530619521358510382fatboy-buggle-up-säkkituoliI0w_vmcarpet39_0

Kuvat: villenkello, lauranlastentarvike, sisustusidea, homedeco.

6 kommenttia:

 1. Meillä on tuo fatboy. Ihan kiva. Tosin mielestäni liian iso, mutta se onkin joutunut mennä yläkertaan piiloon, olohuoneeseen ei käynyt, sitä kun ajateltiin lasten istumapaikaksi.

  Päällinen on mielestäni turhan liukas, joissakin vaatteissa varsinkin. Me tilasimme sen muistaakseni Saksasta, sai edullisemmin.

  Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, täytyypä pitää mielessä tuo ulkomailta tilaamisen vaihtoehto.

   Poista
 2. Meillä on säänkestävä iso fatboy ja tykätään kovasti! Se on meillä kyllä sisätiloissa, mutta lapsiperheessä vedenpitävyys on plussaa. :D Suosittelen!

  VastaaPoista
 3. Suosittelen itsekin oikeaa fatboyta! Kuulin kaveriltani, jolla on joku halpisversio, ettei ne rouheet pysy yhtä hyvin kasassa eli asento ei pysy kauaa. Fatboy on lapsiperheessä ehdoton, sen voi sotkee ja siivota, mehujen kaatuminen ei haittaa ja lötköttelyssä ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän mä pelkäsinkin, että homma on noin. Se aito ja alkuperäinen on vaan tuhottoman hintainen, mutta ehkäpä sen arvoinen. Mehujen suhteen en murehdi, olen niin nöpönnuuka siitä, että syömiset ja juomiset tapahtuu ruokapöydän ääressä, että lapset ei ainakaan toistaiseksi ole uskaltaneet uhmata. Mutta kyllähän sitä kaikkea muuta lapsiperheessä sattuu ja tapahtuu!

   Poista