Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

tiistai 4. syyskuuta 2012

Hiekkalaatikon laidalla...

Onni ei vielä hiekkaleikeistä välitä, mutta Aamu viihtyy lapion ja sangon kanssa hiekkaläjällä loputtomasti.
Omalla (sopivan)pikkuisella takapihallamme onkin pieni hiekkalaatikko, joka täytyy ensi keväänä varmaan korvata hieman isommalla, että mahtuu pikkuvelikin samalle läjälle.

Muuten meillä ei ulkona juuri tekemistä olekaan, eikä ole ollut tarpeenkaan, vaihtelua kun halutaan niin valitaan jokin kolmesta n. 300 metrin säteellä sijaitsevasta leikkipuistosta kaikkine leluineen.

Eilen oli iltapäivällä niin kaunista, että puettiin Onni vaunuihin ja lähdettiin kaikista läheisimpään ja ehdottomasti mukavimpaan puistoon.

Onni ulkoilee aivan ihanissa Herquleksen vaunuissa, pois en vaihtaisi, vaikka noissa on ajankuluessa jarru hajonnut ja autossa vievät vähän turhan paljon tilaa.
Aamulla yllä Lassien välikausiasu ja Vikingin Gore-Tex välikausi lenkkarit, päässä mummalta saatu söpö omppupipo!

Eilinen oli mitä mainioin päivä leikkipuistossa vierailun kannalta, sillä aurinkoinen sää oli houkutellut paikalle muitakin äitejä ja lapsia. En tiedä vieraillaanko me leikkipuistoissa aina jotenkin hullunkuriseen aikaan, kun usein saadaan koko puisto haltuumme.

Sitä varten varaankin vaunujen pohjalle joukkoon hyvän kirjan, johon voin uppotua Aamun kaivautuessa syvemmälle ja syvemmälle hiekka kinokseen.

Omalla takapihalla leikkiessä on itsellekin paremmin puuhasteltavaa, rikkoruohoja kitkettäväksi, eikä kukkapenkkikään ole läheskään valmis! Kohta pääsee varmaan haravoimaankin, kun syreenit luopuvat lehdistään.
Viimeisimpänä puuhana takapihalta nostettiin kesän saalis. Ei niin suuren suuri, mutta on sitä jo heinäkuulta alkaen harvennettukin. Ihan loppukesästä saatiin etanoistakin vaivaa! Monta sipulia meni etanoiden suuhun :(

Että tälläinen ulkoilupäivä meillä eilen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti