Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

tiistai 25. syyskuuta 2012

Syys"vaate"kuu

Syyskuu on ollut meillä melkoinen vaatteiden hamstrauskuukausi. Ihan joka kuukausi ei tälläista rahanmenoa onneksi ole! Kesä vaan kääntyy syksyyn ja pakostakin huomaa, että kaapit kaipaa täydennystä. Aamukin kasvoi kesän aikana ulos 92 kokoisista. Ja tietenkin ne uudet ihanat mallistot houkuttaa.
Viimeisimpänä lähti tilaus Ellokselle. Sieltä vähän tregginsiä äiskälle ja haalaria Onnille... Ja postissa pitäisi olla matkalla pari fb-kirppulöytöä, äiskälle uus Boob-huppari ja Onnille vk-haalari...
Sitten päätin, että näihin on nyt hyvä stopata. Aloittaa väliaikainen ostoslakko... Ettei konkurssi ala uhata, tiedättehän tunteen?
Vähän jäi tosin kaivelemaan, kun kaivoin Aamulle kaapista aivan ihanan blue sevenin mekko tunikan, ne on niin ihanan pehmeää 100% puuvillaa, että pakko oli vähän käydä zalandossa ihastelemassa. Nää on mun mielestä oikeesti tosi ihania, laadukkaita ja tosi edullisia!
Tälläiset ihanuudet houkuttelis, mutta taidan pysyä tiukassa linjassa! Ehkä kevääksi sitten? Värimaailma on vähän tylsähkö, mutta toisaalta näihin olisikin ihana yhdistää vaikkapa kirkkaan punaista ja keltaista!

Me tyydytään nyt käyttämään kaapista jo löytyvää hennon roosaa tunikaa jonka kaveriksi tällä kertaa soveltui Lindexin ihanan okran väriset leggarit! (on muuten aika samikset noitten äitille tulevien tregginsien kanssa)


2 kommenttia:

 1. Tiedän todellakin tunteen tuosta ostolakon aloittamisesta... :D Kesällä sitä tuli vielä pysyttyä kohtuudessa, mutta nyt on taas kauhea ostosvimma päällä. Jos vaikka lokakuussa vähän rauhoittaisi tahtia.

  VAaleanpunainen ja okra näyttävät hyvältä rinnakkain. Enpä ole muuten tullut ajatelleeksi tuota yhdistelmää. Johtunee ehkä "pinkkikaudesta".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisko teemana laskuton lokakuu? No ehkei aivan... Noita okran sävyisiä vaatteita on jonkun verran tullut kaappiin tulevalle syksylle ja talvelle. Tuntuu, että ne voisi yhdistää melkein mihin vaan. Taidan olla koukussa!?

   Poista