Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Saturday night party! Or not!

Ei se ikä vaan tule yksin, pakkohan se tässä on myöntää. Ja vaikkei tässä vielä mitään ikäloppuja olla, niin 30-vuoden merkkipaalu on sentään lähempänä kuin 20-vuoden...

Laitettiin lauantaina Aamu Mumman ja Paapan joukkoon yökyläilemään ja siivottuamme, käytyämme kaupassa ja katsottuamme yhden leffan (Puss in boots) suuntasimme kaveripariskunnan luokse viettämään iltaa.
Ja hauskaahan se oli, meitä oli paikalla 3 pariskuntaa, miehet ovat olleet ystäviä runsaan 10 vuoden ajan ja me rouvat ollaan valuttu mukaan pikkuhiljaa. Illan Emäntä oli laittanut oikein herkullista nachogratiinia ja korkattuna oli viinipullokin (minä join vaan hanatavaraa ;) )
Ilta meni lähinnä vanhoja muistellessa, mutta yllättävin käänne oli minusta se, kun me puoli kymmenen aikaan illalla kaapattiin Onni+kaukalo matkaan ja toivoteltiin isäntäväelle hyvät yöt, toisen pariskunnan poistuttua seurasta ja vajaata tuntia aiemmin.
Milloin meistä oikeasti tuli fiksusti iltaa istuvia aikuisia?!?
Okei, hieman tuo lapsellisuus rajoittaa minun osuuttani yhtälössä tällä hetkellä, mutta silti! Toisaalta hyvä näin.
Sunnuntaina Onni herätteli meidät 8 aikaan, syötiin aamiaista ja katsottiin taas elokuva. Tällä kertaa Hanna , jota voin kyllä lämpimästi suositella. Oli mukavaa vaihtelua räiskintäactioniin.

Vähän vielä hyvää ruokaa ja sen päälle mies lähti metsälle ja minä hakemaan Aamua kotiin.
Ja johan oli kerrassaan rentouttava viikonloppu!

ps...hain myös postista ne Elloksen tregginsit ja ne oli täydelliset! Täytyy varmaan tilata toisetkin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti