Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Kirppis keskiviikko!

Minä rakastan kirppiksillä kiertelyä! Kaikki käy, kierrätysasemat, perinteiset itsepalvelukirpparit, kirpparitapahtumat, facebook-kirppikset,bloppikset,huuto.net, tori, kaverien käytetyt, siskolta perityt jnejne...
Enimmäkseen sieltä tulee haalittua aarteita lasten vaatekaappiin, mamma- ja imetysvaatteet on myöskin enimmäkseen tarkkaan valkattuja kirpparilöytöjä, usein mukaan tarttuu myös kirjoja, sisustusjuttuja, käsilaukkuja ja toisinaan jotain kivaa vaatekaapin piristystäkin.

Itsepalvelukirppiksistä meidän kaupungissa on löytynyt kaksi suosikkia, joissa tapaan piipahtaa viikottain, toisinaan useamminkin.
Useimmiten teen järkeviä, tarkkaan harkittuja hankintoja, mutta joskus tulee sorruttua heräteostoksiinkin. Meidän talouteen tulevan kirppiskaman tulee olla siistiä, tahratonta ja ehjää ja hinnan reippaasti alle uuden vastaavan! Harvemmin ostan mitään uutta kirppikseltä, tosin tällä kertaa olen tehnyt pikku poikkeuksen!

Ensi viikolla on itseltä lähdössä hillitön kasa lastenvaatetta kohti kirpparia! Itse pidän lasten vaatteiden hintahaitarin matalalla ja yleensä kauppa on käynyt vilkkaasti!

Tämän viikon saalis on yllättävän runsas, kun muutama viime viikolla netissä tehty löytökin rantautui sopivasti!


Ensimmäisessä pikkukuvassa näkyy ihana h&m imetysneule, oli ihan uudenveroisessa kunnossa ja täydellinen päällä! Loppu läjä onkin Onnille kivoja vaatteita, tuota Tuttan velourhaalaria pyörittelin koko odotusajan käpälissä, mutta en malttanut ostaa, nyt se kotiutui meille hintaan 2,90
Beessit lappuhaalarit ovat nettilöytö Aamulle, neiti ihastui lappuhaalareihin minun mammalappujen myötä ja uskokaa pois koossa 98 niitä on aika vaikea löytää!
HotMilkin imetys-alusasusetti on se poikkeussäännössä ollen käyttämätön. Ja se rantautui meille reippaasti alle puoleen hintaan vastaavan myyntihinnasta liikkeessä. Henkilökohtaisesti en ymmärrä miksi imettäville naisille on tarjolla lähinnä puuvillaisia ykstotisia hirvityksiä! Ihan kuin synnytyksen jälkeen ei kroppa muutenkin kaipaisi vähän piristystä ja seksikkäämpää peitettä ylleen! 
Pohjalla kuvassa on yksi ensiviikolla kirpparille lähtevistä vaatelaatikoista. Niitä piisaa!

Kurkkijoitakin on näköjään muutama käynyt, jättäkäähän ihmeessä kommenttia käydessänne!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti