Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

maanantai 24. syyskuuta 2012

Viime tipassa pelastuneet...

Tämä joukkio oli onnekkaampi kuin arvaattekaan. Siivottiin Aamun ja Onnin huonetta hieman perusteellisemmin ja kävin kaikki lelut läpi poistaakseni joukosta ns. turhuudet... Nämä kuului kaikki siihen koppaan! Olin jo menossa keittiöön tyjäämään kopan sisältöä roskikseen, kun muutama söpöläinen korissa kiinnitti huomioni ja minulla välähti. Nämä kaverit päätyi pieneen lammaspussukkaan (vilahtaa tarkkasilmäisille laukkupostauksessa) ja hoitolaukun uumeniin.

Aika ajoin tulee kuitenkin vierailtua paikoissa, joissa ei leluja ole, mutta tuon joukkion avustamana ajattelisi Aamunkin vähän aikaa viihtyvän. Saattaa kyllä osoittua harhaluuloksi...
Nämä oli vielä sopivan pienikokoisiakin matkustaakseen kassissa päivästä toiseen.

Ihan joka siivouksen yhteydessä meillä ei näin "julmia" olla. Meillä on kuitenkin aika rajallisesti tilaa ja tuota tilpehööriä tuntuu lapsille kertyvän ihan rajattomasti. Pakko se on sitten ottaa ja kovettaa sydän!
Joka kerta poden siitä morkkista... 

Lelukaaoksen hallitsemiseksi meillä on ikean trofast säilytysjärjestelmä ja toisesta sellaisesta haaveilen heti, kun Onni on riittävän iso siirtymään lasten sänkyyn nukkumaan ja saadaan tonne lastenhuoneeseen paremmin tilaa. (Tosiasiassahan haaveilen siitä isommasta asunnosta, omakotitalosta... Mutta se lienee realistista aikaisintaan parin vuoden kuluttua...) 
Lisäksi löytyy kirjahylly ja väliaikaisesti roikkuu verhotangosta säilytyslokerikko, siitä hankkiudun eroon heti kun mahdollista...2 kommenttia:

  1. Mä ajattelin tehdä saman homman viikonloppuna, kun lapset ovat poissa jaloista. Pakko vähän siivota ennen joulua, sillä lelulehdestä on ympyröity jo kaikki mahdollinen ja mahdotonkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulu jo vähän hirvittääkin! Meillä on onneksi pysynyt lelulehti vielä jemmassa, aletaan sitten lähempänä fiilistelemään!

      Poista