Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

torstai 27. syyskuuta 2012

Toista parasta ystävää

Onneksi parhaille ystäville ei ole asetettu ylärajaa, joten pääsen esittelemään teille erään hieman uudemman tuttavuuden... Vesipulloni.
Ihan vielä en ole varma miten hyvin ystävyys on sinetöity, ollaanko tässä kenties elinikäisiä kumppaneita.

Kaikki alkoi kuukausi sitten, kun vietin yhden erittäin kivuliaan päivän sairaalassa. Monien tutkimusten jälkeen löytyi syy käsittämättömän kovalle kivulle. Minulla oli n. 5 mm pitkä kivi virtsanjohtimessa.
Minulla oli onnea ja kivi pääsi itsekseen tulemaan ulos. Muutama lievempi kipukohtaus yllätti vielä, mutta niistä selvittiin kotikonstein.
Todennäköisin syy oli elimistön pitkäaikainen kuivuminen. Siis kesän lämpimät, imetys ja se seikka, että minä en koskaan ole pahemmin kärsinyt janon tunteesta. Juominen päivässä saattaa hyvinkin jäädä muutamaan lasilliseen.

Niinpä sitten tilasin itselleni Tupperwarelta kunnon pullon. Lähinnä päätökseen vaikutti 
sopiva koko ja tuo kätevä lokero pullon pohjassa. Sinne saa vaikka fillarin tai pukukaapin avaimet. Positiivinen ylläri oli, että pullo istuu tosi hyvin käteen. Korkki sen sijaan saanee hieman miinusta. Tiivis se kyllä on, kunhan sen vaan saa jengoilleen. Ei ihan niin yksinkertaista!

Ja niin kuin aina... Toinen tykkää äidistä, toinen tyttärestä. Sama pätee juomapulloihinkin, niinpä meidänkin perheessä on jokaisella ihan oman näköiset pullot


Uraputki-isä arvostaa metsäretkillään basicia vihreää pulloa. Mallia Sa-int...
Aamulle ehdoton on Camelbakin pinkki juomapullo. Tätä on pakko kehua ja ylistää, sillä tiiviimpää pulloa ei lapselle voi löytää! Uskaltaa antaa automatkaksikin lapselle! Onnille täytyy varmaan hankkia samanlainen pullo sitten kun se on ajankohtaista! Vaikkapa tällä ihanalla kuosilla!

Loppuun on pakko jakaa pieni herkuttelu vinkki...
1prk kuohukermaa
1prk Valion rommirusinarahkaa

Tästä saa aikaiseksi huippuihanan rahkan aikuiseen ja miksei lapsenkin makuun, tosin meillä ei Aamulle uponnut. Oli nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti